Fel praktik kan påverka antistatisk prestanda för antistatisk kläder

- Sep 26, 2019-

Felaktig praxis kan påverka antistatisk kläders antistatiska prestanda


Igår fick jag feedback från kunderna. De anpassade antistatiska kläderna måste repareras. ESD: s tekniska konsultation gick till verkstaden för att kontrollera den. Den dubbla manschetten togs bort av användaren och en manschett togs bort. Därför, efter rengöring och rengöring, har de antistatiska kläderna ett flygande tillstånd. Vi hör alltid feedback från kunder: anställda bär antistatisk kläder, men orsakar fortfarande en hel del problem på grund av statisk elektricitet, men prestandan för att upptäcka antistatisk kläder är kvalificerad, så det är nödvändigt att analysera orsakerna till bärarens bärande . Dela med dig vad beteende hos anställda kommer att påverka den antistatiska effekten av antistatisk kläder.

1. Anställda står fritt att bära antistatiska kläder på arbetsplatsen och statisk elektricitet genereras under processen att bära och ta av.

2. Anställda som bär antistatisk kläder spännar inte eller drar inte dragkedjan. Antistatisk kläder bör spänna alla knapparna under arbetet och dra i dragkedjan, annars påverkar den den antistatiska effekten.

3. Anställda bär metallsmycken under arbetet. När du bär en antistatisk kostym får inte metallsmycken bäras, vilket är mycket viktigt.

4. Anställda bär bara statiska kläder när de går på jobbet, glömmer att ta med antistatiska handledsband eller glömmer att byta antistatiska skor.

5. Anställda modifierar antistatisk kläder, såsom att sy i fickan, sy den efter sömnad etc., vilket kommer att påverka antistatisk effekt av antistatisk kläder.

6. När den anställda bär den antistatiska hatten täcks inte håret helt i den antistatiska hatten.


Företag måste genomföra utbildning före anställningen för anställda för att inse vikten av att ha på sig antistatisk kläder på rätt sätt och vara uppmärksam på att kontrollera anställdas slitage i det dagliga arbetet. Detta minimerar de problem som uppstår under arbetet.