Med ren trasa, kan rent papper göra sampolymer få bra antistatisk prestanda

- Jan 30, 2018-

I copolymerization, särskilt i de transplantat copolymerization, den första strålen av strålning monomer blandning, ofta gör den sampolymer att erhålla bra antistatiska egenskaper. Exempelvis minskar akryl eller metakrylsyra tidigare bestrålas med p-strålar ympade på polyeten och polypropen polymeren förmåga att ackumulera statisk laddning. Förbehandlade med polyeten och sedan ozonated akrylsyra, men också att uppnå samma effekt. Ett annat exempel är den första strålningen med en ray, och sedan ympade metakrylsyra polyamid, dess antistatiska egenskaper förbättrats avsevärt, medan värme på samma gång. c. källa ^ y ray bestrålning, med en hög copolymerization förmåga av akrylsyra, akrylamid, 2-vinyl pyridin, vinyl-3-etyl silan och en blandning av ympade på PTFE, gjord av filmerna har förmågan att minska triboelectric laddning. Även med statiska laddningar läcka ackumulerande, statiska avgifter ut som coronaurladdning vid rumstemperatur och 9,65%.

Ljus bestrålning kan också användas till ytan modifiering av polymer dammfritt pappersmaterial. Till exempel i UV bestrålning, kan vissa hydrofoba syntetisk duk fibrer eller film yta vara polariserad för att bilda en hydrofil yta, därigenom förbättra materialets egenskaper. Det kan anses att ytan av hydrofoba polymermaterial behandlas med UV-strålar kommer att generera polära grupper som hydroxylgruppen och carboxyl group som kan bilda vätebindningar med vattenmolekyler på ytan för att förbättra ledningsförmågan av ytan av ren trasa materialet.

Ultraljud ytbehandling antingen genom ljudkällan och behandlade dammfritt papper materialet i direkt kontakt med vägen, men också genom några av de flytande mediet att uppnå. I det flytande mediet, kavitation effekten, den inverka effekten, kommer att puls resonans bubblan och den variabel ljudtryck som genereras av ultraljud våg lagen om polymer dammfritt papper materialet, och materialet som behandlas producera en serie av fysiska och kemiska förändringar. Polystyren eller polyolefin produkter indränkt i petroleumeter, följt av Ultraljuds behandling kan till exempel uppnås för att förhindra statisk elektricitet från att agera. Efter denna behandling av produkten vid 25 ~ C och avundsjuk = 80% av p. Kan minskas till 10 '. n. vattenavvisande egenskaper av några av de hydrofoba syntetiska fibrer sonicated har förbättrats avsevärt.