Vit Esd Skor

- May 18, 2018-

Vit esd skor

Tuffhet och bekvämt.
Ytansäkerhet: 10e6 till 10e9 OHM, kan effektivt ladda ur statisk elektricitet
Lämplig för elektronik, halvledare och dammfria verkstäder

Anti-static esd shoes.jpg

ESD- säkerhetsskor och ledande skor är vanliga i våra liv och kan eliminera människans statiska elektricitet, men de har olika funktioner på jobbet, och de måste också användas annorlunda när de bärs. Dessa två typer av skor Vad är skillnaderna? Vilka är de unika egenskaperna när de används?


För det första är det antistatiska säkerhetsskor som bär på sig det nödvändigt att bära ihop med antistatiska överaller för att effektivisera effekten av att förhindra statisk elektricitet, men de ledande skorna kan användas ensamma i slitage, behöver inte matcha Alla kläder kan spelas funktionellt och det kan också garantera den faktiska effekten, vilket effektivt kan förhindra statisk elektricitet.


För det andra kan antistatiska säkerhetsskor förhindra elektriska stötar under 250 volt, men för ledande skor kan den inte användas på någon plats där det kan vara risk för elektrisk stöt, det är mycket lätt att orsaka dränering, ett stort säkerhetshot till personalen.


För det tredje kan ledande skor och anti-statiska säkerhetsskor i klädseln inte matchas med någon isoleringsplatta.


För det fjärde är de två miljöskraven inte desamma för marken, antistatiska säkerhetsskor ska användas på marken på de antistatiska, ledande skorna måste användas på ledande marken, vilket är uppenbar skillnad mellan de två, bär under processen är det viktigt att uppmärksamma dessa skillnader för att garantera funktionaliteten hos dessa två skor.