Vad är kinesisk Tomb-svepande dag

- Apr 04, 2018-

Vad är den kinesiska graven-fejdagen

Tomb-fejdagen är också känd som "Tsing Festival". Det är den 104: e dagen efter vintersolståndet. Det är en traditionell kinesisk festival och en av de viktigaste rituella festivalerna. Det är förfädernas och gravgravarnas dag. [1] Ching Ming Festival i den kinesiska nationen började ungefär i Zhou-dynastin och har en historia på mer än 2500 år.
Ching Ming var det första namnet på en solterm. Det blev en festival för att fira förfäder och det var relaterat till Cold Food Festival. Jin Wengong satt dagen efter den kalla matfestivalen som Ching Ming Festival. I de flesta delar av Shanxi hölls Cold Food Festival dagen före Ching Ming Festival; Qinshe County och andra platser var över den kalla matfestivalen två dagar före Ching Ming Festival; och Qu Qu County fick också uppmärksamhet på Cold Food Festival dagen före Ching Ming Festival och maten för de första två dagarna.
Ching Ming Festival är en av Kinas viktiga "åtta festivaler på ett år". Det är vanligtvis runt den 5 april i den gregorianska kalendern. Festivalen är väldigt lång. Det finns två typer av uttalanden efter den 8: e och 10: e före den 10: e. Detta är nästan inom 20 dagar. Ching Ming-festivalen. Ching Ming Festival hänvisades ursprungligen till femton dagar efter vernal equinox. År 1935 beslutade Republiken Kinas regering att den 5 april skulle vara den nationella semestern Ching Ming Festival, även känd som National Grave Festival.