Vilket material är antistatisk kläder

- Jan 17, 2020-

Vilket material är antistatisk kläder

De antistatiska kläderna i vår produktion kan ge mycket bekvämlighet och skydd. Detta är oskiljbart från det antistatiska klädmaterial som används i produktionen. Så vad slags material vävs antistatisk kläder? I själva verket finns det många typer av antistatiska klädtyger på marknaden, men oavsett vilken typ av tyg, först och främst måste detta tyg kunna använda fysiska principer genom att tömma och neutralisera laddningen, en sådan tyg kan kallas antistatiskt tyg. Så låt oss ta en titt på vilka typer av antistatiska tyger som för närvarande finns på marknaden?

Först antistatisk ultra-rent tyg

1. Kunskapsintroduktion: Det antistatiska ultra-rena tyget är tillverkat av polyesterfilament av konstgjorda fibrer, varp och inslagna ledande fibrer av inslag och bearbetas genom en speciell process. Dess funktion är inte begränsad till antistatisk, men den kan också effektivt förhindra tappfibrer. , De fysikaliska och kemiska egenskaperna är mycket stabila, hög temperaturbeständighet och tvättmotstånd.

2. Användningsområde: Klass 10 till 100 rena rum används ofta inom industrier som är känsliga för statisk elektricitet och kräver hög renhet, såsom mikroelektronik, optoelektronik, precisionsinstrument och rymd.

För det andra, antistatiskt stickat tyg

知识 1. Kunskapsintroduktion: Antistatiskt stickat tyg är också tillverkat av ledande fiber och polyestermaterial genom en speciell process. Den tar hänsyn till både antistatisk och dammtät och är mycket andningsbar, varm och bekväm, vilket uppfyller kraven i dagliga kläder.


2. Användningsområde: Vanligtvis används för bearbetning av antistatiska handskar och antistatisk underkläder.

För det tredje, antistatisk dammsäker tyg

知识 1. Kunskapsintroduktion: Antistatiska och dammsäkra tyger är också tillverkade av ledande fiber och polyester genom en speciell process. Tygets täthet är större än för vanliga tyger. Samtidigt kan detta tyg bearbetas till en mängd högklassiga antistatiska arbetskläder av bomull eftersom det är starkt och nötningsbeständigt, mjukt och bekvämt, fuktabsorberande och andningsbart.

2. Användningsområde: Lagring, transport, kemikalier, petroleum, kol, marina, rymd-, militär- och andra brandfarliga och explosiva miljöer.


Baserat på ovanstående bör vi ha en viss förståelse för vilka material som är gjorda av antistatisk kläder. Vilken typ av antistatisk kläder används i vilka branscher? Gör bättre val när du väljer antistatiska arbetskläder.