Innersula i antistatiska skor bör inte existera

- Jan 15, 2020-

Innersula av antistatiska skor bör inte existera


För några dagar sedan ringde en kund av antistatiska skor och frågade oss varför vi hade klippt hörn och förlorat innersulorna i antistatiska skor. Är det för att spara kostnader? Tvivel men acceptera också. Så borde innersula av antistatiska skor existera?

Antistatiska skor med inläggssulor var mer populära för några år sedan, men de har försvunnit på senare tid. Är det på grund av tillverkarna att spara kostnader eller på grund av andra? Jag konsulterade relevant personal för detta. Efter att ha konsulterat relevant information fann jag att många människor är benägna att svettas på foten. Svettning förorenar antistatiska skor och påverkar antistatiska skornas antistatiska prestanda. Därför, för att undvika den här situationen, tillagde jag Insoles. Så varför ska vi avbryta det? Det beror på att innersulan kommer att krympa efter att ha absorberat vatten, vilket inte bara påverkar den antistatiska prestanda mer, men människokroppen är också mycket obekväm att bära, så för att inte påverka den antistatiska prestanda och komfort, avbröts den.


Problemet med att eliminera den naturliga svettningsfläcken i antistatiska innersulor måste också lösas. Vad ska jag göra? Smarta antistatiska skorstillverkare har lagt en horisontell remsa av antistatisk tyg till skosulan, så att de antistatiska skorna kan lossas med ett lager skydd för att lösa detta problem.