Betydelsen av att använda antistatisk fyrahålskor

- Jun 13, 2018-

Betydelsen av att ha korrekt antistatisk fyrahålskor


För närvarande kräver många stora företag eller företag som producerar elektronisk utrustning sina egna produktionsanläggningar att ha strikta normer. För att minska den skada som statisk elektricitet orsakar för människokroppen, måste alla anställda i princip ha antistatiska skor.


I elektronikindustrin måste antistatiska produkter användas. Antistatiska och dammfria skor ska också användas ordentligt. De ska användas tillsammans med anti-statiska kläder. De bör användas samtidigt för att säkerställa att produkterna är rena. De bör användas och konserveras. Var uppmärksam på vattentät och fuktsäker, så att hela skos antistatiska funktion kan utövas. Därför bara rätt användning av antistatiska dammfria skor, och inte längre rädda för elektrostatiska skador.


Så hur man korrekt bär anti-statiska fyrahålskor? Faktum är att det fortfarande finns mycket stress, följande anti-statiska klädtillverkare SÄKERHETSSYSTEMET för att förklara för dig:


Eftersom de antistatiska fyrahåliga skorna är lämpliga för att förhindra brännskador som orsakas av statisk elektricitet i människokroppen, innehåller den många farliga platser som oljefält, kolgruvor, gummiprodukter, medicinsk utrustning, elektronisk bearbetning, luftrening, och tryckerier.

Anti-static esd shoes.jpg

Så välj att bära antistatiska fyrhålskor, följande är några av de korrekta slitagefrågorna:


1. Tjocka strumpor får inte bäras, ullsockor får inte bäras och insoles får inte tillåtas på sina skor.


2. Det är förbjudet att använda antistatiska fyrhålskor som isoleringsskor. Det skiljer sig väldigt från isoleringsskor, och karaktären och alla aspekter av isolerande skor är inte lika effektiva som antistatiska och dammfria skor.


3. Vid användning av antistatiska skor måste regelbundet underhåll utföras, så underhållet av antistatiska dammfria skor påverkar deras livslängd.