Vår ESD Mat Factory hade avslutat undersökning och reparation

- May 23, 2018-

Vår ESD matfabrik hade slutat undersöka och reparera

I maj, 2018, är vi väldigt ledsna för att möta strömproblemet för ESD-matta och ESD-golvmattafabriken. Och ledsen för förseningen av leverans av gods. Men nu går allt tillbaka till det normala.

QQ图片20180509153001.jpgesd mat production line.JPG

Anti-statisk matta funktioner:
Lägg till ESD Mat (markmat) Huvudsyftet: Att göra ESDS-pincett, verktyg, instrument, instrument etc. som människokroppen och bordkontakten möts för att nå en likformig potential och släppa statisk elektricitet och samtidigt göra elektrostatisk känslig enhet (SSD) fri från friktion och elektrifiering etc. Utsläppsfenomenet stör varandra för att uppnå effekten av elektrostatiskt skydd.
Ytskiktet är ett ca 0,3-0,5 mm tjockt statiskt dissipativt skikt och bottenskiktet är ett ledande skikt ca 1,5-1,7 mm tjockt. Mattan har en långvarig tid, har goda syror, alkaliska egenskaper och kemiska flödessäkerhetsegenskaper, och är slitstark och lätt att rengöra. Längden är i allmänhet 10m, bredden är 0,6m, 1,0m, 1,2m och den tillgängliga ytfärgen. Det finns: grön, grå, blå och så vidare. Kan delas in i matt eller ljus.