Möt oss på Hong Kong Electronics Fair (vårutgåva) i Apirl, 2019

- Jan 14, 2019-

Möt oss på Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition) i Apirl, 2019!

EXHIBITION INVITATION

Vårt företag kommer att vara på Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition) från 13 april till 16: e 2019, monter nummer: 5C-D19, välkomna kunder från hela världen för att förhandla affär!

ESD PRODUCTS FAIR

Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition), som är värd för Hong Kong Trade Development Council, är det största vårelektronikprogrammet i Asien. Vårens elektroniska mässa kommer inte att hållas samtidigt med International Information Technology Expo. HKTDC Hong Kong Spring Electronics Fair är branschens främsta elektroniska utställningsevenemang och en utmärkt plattform för utställare att ansluta sig till den globala verksamheten. Ett brett utbud av elektroniska produkter, inklusive: bärbar elektronik, 3D-utskrift, ansluten hem, obemannad teknik, audiovisuella produkter, varumärkeselektronik, miljöskydd, i-världen, förpackning och design, navigationssystem, innovativa uppfinningar, telekommunikationsutrustning och testning och certifieringstjänster finns tillgängliga. Det här är en bra plattform för rekommenderade produkter, och du kan utnyttja möjligheten att dela nya funktioner i Windows 10 med branschen, till exempel Cortana, Face On Log, Continuum och Wireless Display. Cloud och mobila lösningar kommer att vara framtiden för tekniktrender. Alla kan se att de elektroniska utställningarna här är alla mobila enheter, utvecklingsmomentet är mycket starkt och funktionerna är mer diversifierade. Nu när produktcykeln blir kortare och kortare, kommer varje två till tre månader att främjas för att locka upp köparens uppmärksamhet. Att delta i denna utställning kan mer direkt förstå utvecklingen av Kinas Hongkong och även världens produkter och marknadens specifika behov, bidra till att förbättra produktens tekniska innehåll, anpassa och förbättra produktstrukturen, lägga grunden för produktionen av högkvalitativa produkter, och även förbättra exporten och garantera exporten är i normal riktning.


Elektronikindustrin är en storskalig exportorienterad valutahandel i Hong Kong. Bransch exporten är mestadels högteknologiska produkter, särskilt telekommunikationsutrustning, halvledare och datorrelaterade produkter. Kina är huvudkällan och destinationen för Hongkongs elektroniska produkter. Delar står för cirka tre fjärdedelar av Hongkongs export av elektroniska produkter, och de flesta exporteras till Kina för bearbetning och produktion. Avslutade produkter står för cirka en fjärdedel av Hongkongs export av elektroniska produkter, varav de flesta är hushållsekonomi, inklusive en mängd audiovisuella apparater, datorprodukter och telekomutrustning. De flesta tillverkare i Hongkong har flyttat sina produktionsanläggningar till fastlandet för att minska kostnaderna. När det gäller Hongkongkontoret är de främst ansvariga för forskning och utveckling, produktdesign och utveckling, ledning, logistikstöd och marknadsföring. Trots att arbetet på Hongkongkontoret är relaterat till tillverkningsverksamheten på fastlandet klassificeras de flesta statistiken som icke-tillverkande organisationer. Tack vare den fortsatta efterfrågan på bearbetning och produktion på fastlandet är Hongkongs export av elektroniska komponenter till fastlandet fortsatt stabil. Samtidigt har Hongkongs export av elektroniska produkter till USA fungerat bra och exporten till EU har fortsatt att växa.


1. Elektroniskt utställningsområde: Vårens elektroniska utställningsområde: 3D-utskrift; audiovisuella produkter; baby elektroniska produkter; nyckelkomponenter; digitala bildhanteringsprodukter; miljöskydd och energibesparing; elektroniska tillbehör; elektroniska komponenter och teknik; elektroniska spelprodukter; elektroniska tillverkningstjänster; Tycka om; e-hälsoprodukter; hushållsprodukter; I-världen; Bilelektronik och navigationssystem; Kontorsautomatisering och utrustning; förpackningsmaskin design; personlig elektronik; säkerhetsprodukter; telekommunikationsprodukter; testning och certifiering företagstjänster; bärbar elektronik; trådlös och kommunikation.

2. Internationell informationszon (IKT): Appzon; moln och mobilapplikation; datortillbehör; digital marknadsföring och e-handel; e-logistik och detaljhandelsteknik; företagslösningar och IT-outsourcingtjänster; smarta telefoner och surfplattor; , nätverk och datacenter; företagstjänster; trådlös teknik.


3. Övriga: Organic World, OTC-forum för icke-receptbelagda läkemedel, föreningar, organisationer, handelsmedier, tjänsteleverantörer och informationsteknik.