Hur man väljer kvalificerade antistatiska skor enkelt och effektivt

- Sep 24, 2019-

Hur man väljer kvalificerade antistatiska skor enkelt och effektivt


Antistatiska skor spelar huvudsakligen rollen för att härleda den statiska laddningen av människokroppen, och är främst lämpliga för platser som kan orsaka bränning och explosion på grund av statisk elektricitet i människokroppen. Så att välja en kvalificerad antistatisk sko är särskilt viktigt.


Hur väljer jag? Det är faktiskt väldigt enkelt. Tekniken att köpa antistatiska skor liknar valet av antistatiska kläder. Den antar en metod för en-, två- och treprovtagning, som är enkel och effektiv.

Titta, det är nödvändigt att titta på ytan på antistatiska skor och sulan. De antistatiska skorna som för närvarande tillverkas är vanligtvis gjorda av PVC- eller PU-skummaterial, som är tillverkat av bulkmaterial och är integrerat utformat med den övre och förstärks sedan på den övre linjen.


Det första vi måste göra är att se om skorna är vackra och eleganta, uppfyller kraven och har saker som trasiga ledningar eller trådändar.


Den andra punkten är att röra materialet i antistatiska arbetsskor för hand, oavsett om det är starkt eller halkfritt, och den övre är gjord av duk, läder eller ledande silketyg.


Den tredje punkten: provtagning. Med hjälp av den beredda antistatiska testutrustningen för att mäta antistatiska skor i partier, i allmänhet uppfylla de två ovannämnda kraven från köpmännen, är det grundläggande urvalet inga problem, eftersom detaljerna kan ses om ett företag är seriöst och ärligt.


Att sammanfatta det goda och det dåliga med antistatiska skor är direkt relaterat till den första produktionslinjen. Om det finns några problem i köpet påverkas produktkvaliteten direkt, så vi måste strikt följa ovanstående punkter när vi köper antistatiska skor. Gör ditt hjärta.