ESD handledsrem

- May 30, 2018-

Varför är det antistatiska handleden inte oersättligt?


I elektronikfabriken, precisionsmaskiner och andra industrier, förutom grundläggande antistatiska kläder, antistatiska skor, etc. finns det också samma anti-statiska produkter är också nödvändiga, och det är antistatiska armband.


Att bära en anti-statisk handledsrem är det billigaste sättet att styra statisk elektricitet. Det släpper effektivt statisk elektricitet från människokroppen genom marken och förhindrar att produkten skadas av statisk elektricitet. Antistatiska handledsremmar kan skingra statisk elektricitet ur människokroppen innan den skadar elektronikprodukterna. Därför är det elektroniska armbandsuret populärt hos den elektroniska industrin.

cordless wrist strap.jpg

Vad är så speciellt om anti-statiska handledsband som kan användas allmänt i alla samhällsskikt?

Använd först bekvämt och lätt att använda. Armbandet är tillverkat av termoplastmaterial med lätta, tunna och mjuka egenskaper, och är i säkert kontakt med mänsklig hud. Det är lätt att använda. Låskonstruktionens "pull-key" -typ är fritt justerbar för användning på handleder i olika storlekar. Den ledande inre insatsen adopterar 3Ms unika "bekväma kudde" -design, som säkerställer luftcirkulationen mellan armbandet och huden, vilket gör bärarens känsla bekvämare.

För det andra, olika stilar. Antistatiska handledsremmar finns i olika färger och stilar. Företaget kan skilja arbetarens avdelning baserat på armbandets färg och ha en högre grad av erkännande.

För det tredje, den unika designen. Den 3M unika knappkonstruktionen av det antistatiska handledsbandet säkerställer att jordkabeln är i nära kontakt med armbandet, så att bäraren kan röra sig fritt och det inbyggda ett-megaohm-motståndet begränsar också mängden ström som strömmar genom jordningstråd.

ESD grounding socket.JPG

Det bör påminnas om att det antistatiska handledsbandet i allmänhet krävs för att användas med en jordad sockel. Ett jordingsuttag kan ansluta två handledsremmar.