ESD Slipper

- May 18, 2018-

ESD slipper

esd slipper.JPG

ESD-tofflor kan delas in i:
ESD-läder tofflor, ESD-tofflor, ESD PU-tofflor, ESD SPU-tofflor, ESD EVA-tofflor, ESD PVC-tofflor, ESD-läder tofflor och så vidare.
Principen är: genom att ha antistatiska skor och anti-statiska marken, så att kroppens statiska laddning från kroppen till jorden för att eliminera rollen hos kroppens elektrostatiska.

Övre material: PVC läder / PU läder.
Endelmaterial: Det är tillverkat av PVC eller PU-skummaterial, och det är integrerat format med det övre. Då förstärks den på linjen.
Det kan effektivt frigöra statisk elektricitet, och tillsammans med anti-statiska kläder utgör ett komplett antistatiskt system.


Funktioner:
Vackert, lätt och bekvämt;
Och stark, glidfri, med utmärkt slitstyrka.

Anti-statiska SPU-tofflor fördelar:
Använd SPU-material för formsprutning.
Dess största funktion är rengöringsfriheten.
Och mjuk och lätt;
Lägre kostnad, bättre antistatisk prestanda.
Enligt användaren behöver anpassade färger och modeller.
Motståndsvärdet är 10 ^ 6-10 ^ 8Ω.

Anti-statisk tofflor användning:
Anti-statiska tofflor tillverkad av olika material, inklusive komposit EVA, skumbotten, PVC, PU etc., följande EVA-träskor som exempel för att presentera prestanda och användning av antistatiska tofflor.
Sammansatta EVA anti-statiska tofflor övre med PVC-material, sålar för EVA-materialet med hög elastisk komposit, kan snabbt och effektivt frigöra operatörens statiska laddning för att förhindra att kroppen laddas, hämmar kroppen i det elektrostatiska generatorns renrum. Med permanent antistatisk, inte lätt deformerad, etc. kommer inte föroreningar att medföra till renrummet. Lämplig för alla rena kvaliteter av regionala produktionsmiljöer, som elektronikfabriker, optiska instrument, läkemedelsföretag.
Även om anti-statiska tofflor har olika fördelar, måste vi också använda rätt metod. Antistatiska tofflor måste användas tillsammans med antistatisk golv. Genom tulpan-jordbana vägen riktas den resterande elektriska laddningen av människokroppen mot marken för att förhindra att elektrostatisk urladdning ackumuleras. Därför, om det inte finns något antistatiskt golv, kommer anti-statiska tofflor inte att uppnå någon effekt.