ESD Rope För ESD Dörr Gardin

- Mar 14, 2018-

ESD Rope för ESD dörr gardin

ESD ROPE.jpg

ESD rep rullstorlek: Dia 3mm x Längd 50M.

ESD / Anti-statiskt rep uppfyller nationella standarder som GB / T12158-2006 "Allmänna riktlinjer för förebyggande av elektrostatiska olyckor". Den är lämplig för provtagning, temperaturmätning och vattendetektering av flytande petroleumprodukter i petroleum och petrokemiska företag. Den anses av den nationella auktoritativa avdelningen vara överlägsen den traditionella provtagningen av rena bomullsslangar, metalltåg etc. Ledningsförmågan är bra, vilket möjliggör provtagning och provning. Laddningen som genereras under temperatur- och vattenbesiktningsoperationerna läcker snabbt och sprids, vilket effektivt kan förebygga lokal ackumulering av statisk elektricitet och undvika förekomsten av elektrostatiska olyckor. Flytande statisk elektricitet kommer att genereras under lagring och transport av flytande petroleumprodukter. När den flytande petroleumsprodukten med statisk elektricitet kommer in i en behållare (såsom en oljetank), ökar den elektrostatiska potentialen hos vätskeytan. Vid denna tidpunkt kommer statisk elektricitet att induceras när provtemperaturmätning och vattendetektering utförs. Utsläpp, vilket orsakar brandolycka. För att undvika förekomsten av statiska elolyckor har vårt företag utvecklat och producerat antistatiska provtagningstemperaturdetekteringsvattenprovtagningslister lämpliga för användning i petrokemiska företag i enlighet med "Allmänna riktlinjer för förebyggande av elektrostatiska utsläppsolyckor" och andra standarder.


Funktioner:

1. Motståndsvärdet för det antistatiska provtagningssystemet är strikt kontrollerat inom det säkerhetsområde som krävs enligt nationella standarder.
2. Tillverkad av ny ledande fiber och importerad ledande fiber. Ingen blekning, lång livscykel.
3, har det antistatiska provtagningsslangen en koronaurladdningsfunktion, så att provtagning, temperaturmätning, vattendetektering och andra operationer säkrare.
4. Anti-statiskt provtagnings rep är mjuk, lätt, lätt att knyta, lätt att använda.

Specifikationer: 1. Enligt diameteren kan delas in: Φ4mm, Φ6 mm, Φ8 mm, Φ10 mm, Φ12 mm, Φ15 mm och så vidare. 2. Delad längd: 15m, 20m, 25m, 50m, 100m, etc.
. Kan producera vilken storlek av produkt som helst enligt användarens krav.
För det andra, ESD / antistatiska gardin rep
Antistatisk repstruktur: Ytterskiktet är tvärstickat med svart, vit och grön trefärgsfibrer och innehåller vitgarn.
Prestanda: Anti-statiskt rep kan göras antistatisk gardin, med rollen som urladdning statisk elektricitet. Vid inresan och utgången av personalen borde de fixas och hängas ned. När personalen kommer in eller ut, kommer de att komma i kontakt med det antistatiska repet. Den statiska elektriciteten leder människokroppen bort från statisk elektricitet för att eliminera människans statiska elektricitet och uppnå en bra antistatisk effekt. De
Ytansäkerhet: 10 ^ 3Ω-10 ^ 3Ω. Vanliga specifikationer: diameter 4mm, 6mm, 8m, etc., 50m / volym