ESD Mesh Shoes

- Jun 04, 2018-

ESD mesh skor


Antistatiska skor är den nödvändiga konfigurationen av antistatiska kläder


Anti-statiska skor använder massmaterial PU eller PVC-material för att producera sålar. Anti-slip-slipmedel används på sulorna. Den är integrerad formad med den övre. Det läcker effektivt statisk elektricitet och bildar ett komplett antistatiskt system tillsammans med antistatiska kläder.

På grund av tillverkarens krav måste de nuvarande antistatiska skorna inte bara ha antistatisk funktion utan också använda lågdammande material för att undertrycka damm som genereras av personer som går i renrummet. Lämplig för farmaceutiska fabriker, livsmedelsfabriker, verkstäder för elektronikfabriker, laboratorier etc. Anti-statiska arbetsskor använder bulkmaterial PU eller PVC-material för att producera sulor. Anti-slip-slipmedel används på sulor för att absorbera svett och deodorant. Det kan också uppnå anti-slip, antistatisk och andra funktioner. Den kan integreras ihop med den övre och sedan on-line förstärkningen. Det kan effektivt läcka statisk elektricitet och tillsammans med anti-statiska kläder utgöra ett komplett antistatiskt system.

anti-static slipper.jpg

I en renrumsmiljö kan statisk elektricitet genereras i kroppen och kläderna när arbetaren går. Elektrostatisk urladdning kan generera elektrostatisk urladdning. Därför spelade antistatiska skor en viss roll i arbetsmiljön i renrum. Antistatiska skor kan införa statisk elektricitet som genereras av människokroppen i jorden genom antistatiska skor. Att bära antistatiska skor är det mest effektiva och tillförlitliga sättet att ladda ur människokroppens elektrostatiska laddning, och det undertrycker också effektivt människokroppen från att producera damm i rena rum. Genom att bära antistatiska skor för att ansluta människokroppen och jorden för att uppnå syftet med elektrostatisk urladdning. Kontrollera de negativa effekterna av elektrostatisk laddning av människokroppen på produktionslinjen och människokroppen och förbättra produktkvalificeringen.


Enligt användningen av olika ställen att köpa lämpliga antistatiska skor. Vid kontroll av antistatiska skor, kontrollera de antistatiska skorna noggrant för kvalitetsproblem. Ta ut ett visst antal anti-statiska skor prov för att kontrollera om det finns rester, färg är inte samma eller öppna plast, utanför linjen fenomenet.