ESD tyg Material

- May 24, 2018-

Vad är materialet i ESD tyg?

2.5mm esd grid fabric.jpg

_MG_6184.jpg

ESD är tillverkad av polyester, och den är gjord av speciella polyesterfilament och elektriskt ledande fibrer. Bland dem, har elektriskt ledande fibrer genomgått många komplicerade förfaranden inklusive förkolning eller dopning.

Eftersom polyestrar är mer benägna att statisk elektricitet, ledande fibrer har lagts till och har en stor mängd elektrisk ledningsförmåga. Vad är mer värt att nämna är att olika typer och typer av tyger, inklusive ledande silk, anti-statisk och ultraren tyger, antistatisk stickade tyger, dammtät tyger, och andra tyger. Deras respektive betoning är också annorlunda. Exempelvis är ledande silke tillverkad av speciella polyesterfilament och ledande fibrer, har hög verkningsgrad och permanent antistatiska egenskaper, medan ultrarent tygerna används mest i mikroelektroniska optik. Anti-statisk stickade tyger används ofta i bearbetningen av handskar Underkläder, det har bra damm motstånd och komfort är också mycket hög. Antistatisk trasa har också en dimensionering process innan vävning, som kan minska återvinning av avfall som är inbäddad i den ledande filament, och sedan väva igen för att uppfylla kraven.

Polyester är utsatta för statisk elektricitet, och elektriskt ledande fibrer är till för att göra tyget ledande ledande fibrer ladda ur statisk elektricitet från den mänskliga kroppen genom ledande tråd. Ledande tyget har följande effekter:
1, utmärkt antistatiska egenskaper, permanent, resistent mot tvätt.
2. det kan eliminera skadan av statisk elektricitet på den mänskliga kroppen och eliminera en obehaglig känsla som orsakas av statisk elektricitet när den mänskliga kroppen flyttas eller avtar.
3, kan eliminera statisk orsakas av kläder nära, trassliga, lätt att damm, smuts tvättas lätt.
4, i den elektroniska, instrumentering och andra branscher, kan förhindra att de elektroniska komponenterna som orsakas av statisk elektricitet skada, åldrande; inom den petrokemiska industrin kan förhindra förbränning på grund av statisk elektricitet, explosion och andra faror.

Anti-statisk tyget är anti-statisk behandlat tyg, ofta används i petroleumindustrin; gruv- och metallurgi industry; kemiska industrin. elektroniska industrin. speciella industri, såsom: atomenergi, aerospace, vapen och andra branscher, såsom: mat, fyrverkerier, medicin och så vidare.