ESD Fabric

- Jun 12, 2018-

ESD-tyg


Antistatiskt tyg är gjord av polyester och är tillverkad av speciella polyesterfilament och ledande fibrer. Bland dem har ledande fibrer genomgått många komplicerade förfaranden inklusive karbonisering eller dopning.


Eftersom ESD-materialpolyestrar är mer benägna att statisk elektricitet har ledande fibrer tillsatts och har stor elektrisk ledningsförmåga. Det som är värt att nämna är en mängd olika typer och typer av tyger, inklusive ledande silke, antistatiska och extremt rena tyger, anti-statiska stickade tyger, dammsäkra tyger och andra tyger. Deras respektive betoning är också annorlunda. Den ledande silken är till exempel gjord av speciella polyesterfilament och ledande fibrer, som har höga effektivitet och permanenta antistatiska egenskaper, medan de ultrahåriga tygerna oftast används i mikroelektronikoptik. Anti-statiska stickade tyger används ofta vid behandling av handskarunderkläder, har gott dammmotstånd, och komforten är också mycket hög. Den antistatiska duken har också en limningsprocess före vävning, vilket kan minska återvinningsavfallet som är inbäddat i ledningsfilamenten och sedan väva igen för att uppfylla kraven.


Polyester är benägen för statisk elektricitet och ledande fibrer tillsätts för att göra väven ledande och ledande fibrer avger statisk elektricitet från människokroppen via ledningsledningen. Det ledande ESD-tyget har följande effekter:

1, utmärkt anti-statiska egenskaper, permanent, resistent mot tvätt.


2. Det kan eliminera statisk elektricitetskada på människokroppen och eliminera den obehagliga känslan som orsakas av statisk elektricitet när människokroppen rör sig eller sliter av sig.


3, kan eliminera statisk orsakad av kläder nära, rörig, lätt att damm, smuts lätt tvättas.


4, i elektronik, instrument och andra industrier, kan förhindra de elektroniska komponenter som orsakas av statisk elektriskt skador, åldrande i petrokemisk industri kan förhindra förbränning på grund av statisk elektricitet, explosion och andra faror.