ESD-kläder bör också vara olika beroende på den använda miljön

- Sep 25, 2019-

ESD-kläder bör också vara olika beroende på vilken miljö som används.


Renrummet är uppdelat i 100 kvaliteter, 1000 kvaliteter, 10 000 kvaliteter och renrumskvaliteterna är olika, vilket leder till olika typer av antistatiska kostymer. Det dammfria rummet kräver strikt generering av låg damm och bra dammfilter. Så vilken typ av antistatisk kostym är lämplig för 100-rumsrummet?


Den antistatiska kostymstilen i 100-klassens rena rum är: antistatisk jumpsuit, kraven på 100-nivån är relativt höga, så det är bättre att välja den rena kostymen för den rena kostymen, så att vi garanterar bättre området med hundra nivåer. Produktionsmiljön kan också utnyttja fördelarna med rena kläder i ett stycke.


Tusen nivå: passar rena kläder - delade kostymer i nät, randiga jumpsuits.

Klass 10 000 område: Lämpliga dammfria overaller - randig stor plack, randig delad kostym.


På grund av objektiviteten hos de dammfria kläderna måste den rengöras regelbundet. Å ena sidan garanterar det renheten och antistatisk prestanda för plagget, och det är för att eliminera svett och lukt och minska bärarens obehag. Det garanterar prestanda för alla delar av det rena området i ett specifikt område och uppnår den högsta användningseffekten. De rena kläderna måste rengöras regelbundet.