ESD-stol, tejp, tangentbord, mus, kalkylator, mapp, papperskorgen, tastmätare

- May 07, 2018-

ESD-mattor tillverkas huvudsakligen av statiska ledande material, statiska dissipationsmaterial och syntetiska gummin genom olika processer. Användningen av långvarig har god anti-syra, anti-alkali, anti-kemisk flussegenskaper, och slitstark, lätt att rengöra. Därför kan man se att huvudmaterialet i den anti-elektrostatiska matta är gummi. Även känt som nitrilgummi är Ding Eye en naturlig halvledare med antistatiska egenskaper. Dess molekylära struktur består av många kolkedjor, kan lagra en viss mängd statisk elektricitet och kan införas i det inre skiktet på kort tid och släppas ut. Den antistatiska mattens största funktion är att lagra en stor statisk elektricitet och ladda ur elektricitet direkt. Den allmänna livslängden är cirka 5 år. Nu när PVC är billigt kan det förhindra statisk elektricitet eftersom antistatiska ämnen läggs till i produktionen. Denna typ av produkt är en kemisk produkt. Det kommer att blekna gradvis efter 3 till 6 månader och det kommer att leda till sämre elektrostatisk effekt. Efter ovanstående jämförelse borde vi veta vilken kudde som är bättre. Vi kan skilja på flera sätt: motståndskraft, lukt, se flammor, se grus, se ytskrapor, mjukhet och andra metoder för att identifiera


Vår teknik är estabished 2005, som är en professionell suppier av ESD mattor, ESD pvc gardinark, ESD stolar och andra rena roonprodukter. Quality and Repulation är nyckelord i vårt företag!

Vi fokuserar på våra kunders värderingar och krav och gör vårt bästa för att erbjuda de ESD / Anti-statiska produkterna med bästa kvalitet, bästa pris och kortaste ledtid. Med hjälp av att sänka priset, erbjuda bra kvalitetsdelar och tid teknisk support, tjänster för att uppfylla kraven i våra cliemts.

Vårt mål är att bli en topp globalsupplier inom ESD & Cleanroom-produkter, för att erbjuda mest konkurrenskraftiga priser i Kina. Vi samarbetar nu och vi lovar att ge dig de bästa priserna och service någonsin!