ESD Blue Fabric

- Jun 12, 2018-

ESD blå tyg

Vilka är de typer av anti-statiska tyger?

Anti-statiska tyger klassificeras i följande kategorier:

Anti-statiska och ultra-rena tyger är gjorda av speciella polyesterfilament, varptrådiga insprutade ledande fibrer och bearbetas med speciella tekniker. De har inte bara en utmärkt antistatisk funktion utan kan också effektivt förhindra att fibrerna faller av och de fina dammpartiklarna från tyget. I exsudationen, och har ingen miljöpåverkan (hög temperatur), kemisk stabilitet (tvättbeständig) och andra egenskaper. Produktspecifikationer för 68D × 75D-nätet gäller för renrummet från klass 10 till 100 allmänt använda mikroelektronik, optoelektronik, precisionsinstrument, flyg och andra statiska känsliga och renhetskrav i industrin.

Anti-statiska stickade tyger tillverkas genom att använda en serie ledande fibrer och speciella polyesterfilament. Anti-statiska stickade tyger kan inte bara eliminera statisk elektricitet men inte producera damm. De har också kännetecknen av andningsbar, varm och bekväm känsla av vanliga stickade tyger. Det är en ny generation av anti-statiska tyger som uppfyller människors hälsa. Anti-statiska och dammsäkra tyger är vävda i ledande fibrer (höjd 1,2 cm) vid en medelhöjd i polyesterhäftfibrer, och tillverkas av speciella tekniker. Tygetätheten är större än vanliga tyger, och den har funktionerna anti-statisk och förbränning. Denna typ av tyg är slitstark, mjuk och bekväm, fuktabsorberande och andningsbar och kan bearbetas till olika högklassiga antistatiska arbetskläder.

esd strip fabric.jpg

ESD-tyget kan användas som en antistatisk behandling. När det gnids kommer det att finnas nästan ingen statisk elektricitet. Men om du använder den länge, kommer den att ha statisk elektricitet.

Vissa verktyg som vill ha antistatisk effekt är en bra användning av ledande silkestofar, tyger som innehåller ledande tråd som statisk elektricitet kan härledas