ESD Arch File Binder

- May 29, 2018-

ESD-arkfilbindare

anti-static binder.jpg

Numera lägger många industrier, såsom elektronik och precisionsinstrument, stor vikt vid renhet och elektrostatiskt skydd. Förutom att ha antistatisk utrustning och använda antistatisk utrustning, har vissa företag speciella krav för mappen där filer lagras på produktionsgolvet. Antistatisk mapp. Många människors förståelse av anti-statiska mappar är fortfarande vag. Många kunder köper tillbaka den. Det tar inte lång tid innan det inte finns någon antistatisk effekt. Det beror på att du köpte en ytbelagd antistatisk mapp. Yta elektrostatisk flytande mapp, du kan tydligt se från det blotta ögat, ytan har en mycket uppenbar stencil i toppen, rör den är fet, med fokus är att den elektrostatiska vätskan bara är fäst på mappens yta, om den Efter tvätt med vatten eller alkohol försvinner den antistatiska effekten och byter tillbaka till en vanlig mapp.


Även efter normal användning under en tid kommer effekten av antistatisk elektricitet gradvis att elimineras, och så småningom kommer den att ändras tillbaka till en vanlig mapp utan statisk elektricitet. Detta är kvaliteten på en billig antistatisk mapp.

fasten clip.jpg

Vad sägs om ESD-binder eller ESD-mappen av hög kvalitet?

Vårt företag som professionell produktion av anti-statiska mapp tillverkare, vårt företag som produceras av den anti-statiska mappen från den anti-statiska råvaror injektion, den första produktytan är mycket torr, det kommer inte att finnas någon fet känsla, kan tvättas med vatten, alkoholrengöring, yta Motstånd: 10E5-10E9 (enligt internationella standarder), 100% friktionsspänning garanteras inom 100V (kan testas efter rengöring med alkohol) Antistatisk effekt blir inte permanent förlorad.


Nu är alla typer av storskaliga elektronikfabriker, halvledarfabriker ständigt strikta för antistatiska produkter, ytbeläggning av anti-statiska mappar kan inte längre uppfylla höga krav på kunder, även om priset är i slutet, men Kvaliteten på Slutligen kommer den att elimineras av marknaden.


Nu är efterfrågan på marknaden inte billig, men det som behövs är kvalitetssäkring.


Antistatiska tillverkare som specialiserat sig på produktion av permanent anti-statisk elektrostatisk materialinsprutning kontorsmaterial.