Leder de dammfria stövlarna idrottarens fot? A: Professionell rengöring kommer inte!

- May 07, 2018-

Hörande kunder sa nyligen att oroande att de renade dammfria stövlarna kommer att bära långa beriberi på fötterna, eftersom industriell rengöring är ett stort antal dammfria stövlar som städas i tvättmaskinen, kommer det oundvikligen att korsa infektion.

Denna oro är inte utan anledning, för vissa rengöringsföretag gör det, främst för att minska kostnaderna. Den verkliga professionella dammfria rengöringen och rengöringen är emellertid inte ett sådant fenomen.

Här kommer jag att berätta om driften av professionell rengöring och rengöring. Den dammfria rengöringsprocessen använder behandlad sand och rent vatten. Sköljprocessen använder en resistivitet på minst 10 megohms / cm. Joniskt vatten, rengöringsmedel som används för dammfri rengöring är ett nonjoniskt ytaktivt ämne och pH är neutralt. Cleanroom rengöring använder importerade programmerbara rostfria stålkanaltyp dammfria speciella brickor och torktumlare. Luften som användes för torkning filtreras av ett högeffektivt filter. Torkning, förpackning och inspektion efter rengöring är alla i renrumsmiljö i klass 100. Under, efter rengöring, bör de antistatiska parametrarna och renhetsprestanda hos de dammfria stövlarna också testas.

Varje gång det inte finns städrengöring och städning, kommer företaget att använda blekmedel för att fläcka, bleka och desinficera, och använd sedan ultrahurt vatten flera gånger för att rensa. De rengörande blekningsprodukterna består av kloroxider, alkaliska stabilisatorer och metalljonkomplexbildande medel som är helt fria från fosfor. Det används huvudsakligen för att döda tarmpatogener, pyogena kockar och inaktivera virus (som kan användas för att desinficera förorenade föremål från infektionssjukdomar som fågelinfluensa, SAS och hepatit). Varje gång innan du packar, sätts företagets rengörings-, rengörings- och desinfektionsmärken på. Ett sådant perfekt rengörings- och rengöringssystem gör att kunderna kan känna sig bekväma, bekväma att bära och lindrar kunderna allting.