Anpassade ESD-kläder för Foxconn Technology Group

- Jun 14, 2018-

Anpassade ESD-kläder till Foxconn Technology Group


En dag i mitten av april fick Manager Liu från vår affärsavdelning ett telefonsamtal från Foxconn Technology Group, en stor kund. Det första företaget var att kontrollera om leverantörens produktion av antistatiska överaller kunde uppfylla standarden och huruvida de kunde utfärda momsfakturor och andra kvalifikationer. Efter att ha kommit ner frågade vi oss omedelbart att citera tidigare för budgivning och frågade oss också vilka av de stora koncernföretag som Säkerhetsarbetet har samarbetat med för närvarande. Efter förståelse ökade vi starkt vårt förtroende för oss! Slutligen ring oss till målpriset närmare dem för att gratulera oss till att vinna budet. Nästa steg är att följa upp detaljerna och ta kontraktet för att underteckna kontraktet!

防静电服定做

Foxconn Technology Group är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på forskning och utveckling och tillverkning av 3C-produkter som datorer, kommunikation och konsumentelektronik och är inblandad i digitalt innehåll, fordonsdelar, tillgång, cloud computing-tjänster och utveckling och tillämpning av ny energi och nya material.


Med framåtriktad beslutsfattande, rotad teknik och professionell tillverkning har Foxconn vuxit snabbt sedan det första investerades i fastlandet Kina 1974 och Taiwan 1988. Med mer än en miljon anställda och en global högkvalitativ kundbas är det en global leverantör av elektronikindustrin teknikproduktion tjänsteleverantör. År 2016 svarade den totala volymen av import och export för 3,6% av Kinas totala import och exportvolym. År 2016 rankades den 25: e bland Fortune Global 500. Medan man fortsätter att förbättra de befintliga tekniska fördelarna med precisionsformar, nyckelkomponenter och elektromekaniska integrerade moduler, främjar Foxconn Technology Group aktivt tvärvetenskaplig integration av vetenskap och teknik, nanoteknik, precisionsoptik, miljöskydd belysning, platt skärm, automation och halvledarutrustning. Cloud computing-tjänsterna och andra fält har uppnått fruktbara resultat.

防静电工作服定做

Vårt företag erbjuder personlig ESD-kläder, som ESD-smockar, ESD-plagg, ESD-jacka, ESD-labcoat, ESD-antistatisk täckplagg för Foxconn, professionellt designteam, unikt anpassat hantverk, fri rengöring och reparation av tjänster och leverans och ökar ömsesidigt lita på samarbete.