Antistatiska överaller, ASUS väljer oss

- Jun 13, 2018-

Antistatiska överdrag, ASUS valde oss!


Samarbetet mellan vårt företag och Asustek Computer började i januari. På den tiden pratade vår verksamhet, fru Feng, på ytterdörren och de två sidorna slutförde de antistatiska arbetsdukstilarna och överallerna tyger. På grund av det stora antalet Asus-anställda måste de typer av stilar som behövs ständigt förbättras. Det var inte förrän i mars. För att säkerställa leverans i tid, våra arbetare under den livliga säsongen, oavsett dag och natt övertidshastighet.


Asustek Computer Co., Ltd. grundades 1989 och är en berömd moderkortstillverkare i världen och rankas bland världens tre främsta varumärken för bärbara bärbara datorer. Asustek är alltid engagerad i kvalitet och innovation och fortsätter att ge konsumenter och företagsanvändare innovativa tekniska lösningar. År 2015 mottog den totalt 4 368 utmärkelser från specialiserade medier och bedömningsorganisationer runt om i världen.


Våra kläder passerade Asustekinspektionen, och vi är också övertygade om att använda kvaliteten på våra produkter och vår certifiering för att upprätthålla relationen mellan bra och överdrivna kunder och sträva efter ytterligare framsteg.

esd anti-static smock.jpg

SÄKERHETSARBETE TECH specialiserar sig på anti-statiska kläder i 15 år, med importerade råvaror, kostnadseffektiva, kompletta produktsortiment, för att möta kundernas diversifierade inköpsbehov, om du är intresserad av dammfria anti-statiska produkter, vänligen kontakta oss!