Antistatisk armbandstester

- May 30, 2018-

Antistatisk armbandstester


Den antistatiska handledsremmen är en enhet som bärs på kroppens handled och släpper ut kroppens statiska elektricitet. Det kan effektivt skydda statisk elektricitet. Den är uppdelad i trådbunden typ och trådlös typ. Det används främst inom elektronikfabriker, medicin, flygindustrin, precisionsmaskiner och andra företag. När du använder armbandet, ta kontakt med huden och se till att jordledningen är direkt jordad så att maximal effektivitet kan uppnås.

wrist strap monitor.jpg

Men ESD-armbandsmätaren har trots allt sitt livslängd. Vissa företag använder bara armbandet för att bära det helt. Men de ignorerar helt detektionen av armbandet. Så länge du bär det, kan du säkert förhindra statisk elektricitet. Som alla vet om armbandets antistatiska funktion har minskat men människor inte vet det, men också med det att fungera, förlorade de betydelsen av att bära den, även om det inte kan ha varit antistatisk med antistatiska verktyg . Inför denna situation, hur ska företag lösa det?

wrist strap monitor.jpg

Vid den här tiden spelar ESD-armbandsmätaren en nyckelroll. Det kan när som helst testa prestanda av armbandsband, påminna medarbetare att byta dem regelbundet för att säkerställa jämn produktion och produktkvalitet. Om företaget är utrustat med antistatiska handledsremmar för sina medarbetare är handledsremprovningen ett oundvikligt testverktyg.