Antistatiska tofflor

- Sep 26, 2019-

Antistatiska tofflor


Det är i värmen på sommaren, temperaturen är mycket hög, och det är varmt, människor är glada att stanna i det luftkonditionerade rummet, klädd i svalt för att njuta av den varma sommaren. Naturligtvis är människor som arbetar i produktionshallen inget undantag. De vill också ta av sig tunga kostymer och antistatiska skor och ta på sig en lätt sommarklänning för att fungera. I stället för de antistatiska skorna är det en antistatisk tofflor, som är ett slags arbetsskor som får människor att känna sig bekväma.

Antistatiska tofflor är både antistatiska och bekväma att bära, vilket gör dem till ett bra val för sommaren. Låt mig kort presentera de antistatiska tofflor som vårt styrksföretag nyligen har sålt.

Antistatiska tofflor använder huvudsakligen marken för att införa den statiska laddningen av människokroppen från människokroppen i jorden, vilket frigör den statiska elektriciteten i människokroppen.

Antistatiska tofflor kan delas in i: lädertofflor, torkdukar, PU-tofflor, SPU-tofflor, EVA-tofflor, PVC-tofflor, läder-tofflor, etc. Här är några representativa för dina referenser.

1. Antistatiska fyra-håls tofflor: Materialet i den övre är PVC / PU. Sålens material är tillverkat av PVC eller PU-skum. Den är integrerad med den övre, och sedan förstärks den på linjen för att effektivt ladda ur statisk elektricitet. Elektrostatiska kostymer bildar tillsammans ett komplett antistatiskt system. Funktioner: vacker, lätt och bekväm; och stark, halkfri, med utmärkt slitstyrka.

För det andra, antistatiska SPU-tofflor: använd SPU-material för en formsprutning. Dess största funktion är att det är väldigt bekvämt att rengöra, mjukt och lätt, låg kostnad och god antistatisk prestanda.

För det tredje, antistatiska tofflor i EVA-komposit: det övre materialet är PVC, det enda materialet är EVA-komposit. Prestanda: Den är lätt och bekväm att bära, slitstark, icke-deformerbar, lätt att rengöra, stabil antistatisk prestanda, låg dammgenerering, god dammfri effekt och relativt lätt och tunn.