Antistatisk skodäck

- Jan 10, 2020-

Antistatisk skodäck


Alla vet om lyftning av skoskydd. Det är inte många som känner till antistatiska skoskydd. Antistatiska skoskydd är, som namnet antyder, skoskydd med antistatiska egenskaper. Hur ser de ut och vilka material är de gjorda av? ? Idag introducerar redaktören för Weifang Mei'an Clothing viss kunskap om antistatiska skoskydd.

Det finns huvudsakligen två typer av antistatiska skoskydd på marknaden. Den ena är ett engångsskydd för non-woven. Detta skokåpa har en ledande remsa ansluten till mänsklig hud vid foten av skokåpan för att urladda statisk elektricitet. Den andra är idag Det ledande silkeskyddet vi pratar om. Detta antistatiska skokåpa är tillverkat av antistatisk tyg med 0,5 ränder eller rutnät. Dess antistatiska index kan nå 10 6: e effekt till 10 9: e effekt. Friktionsspänning Det kan också styras inom 100V, vilket effektivt kan förhindra den statiska elektriciteten i människokroppen från att skada känsliga enheter, och förhindra att damm slipper ut från botten av skorna för att förorena det rena rummet.

Detta antistatiska skoskydd kan appliceras i en dammfri miljö av klass 10-10000 och kan rengöras och återanvändas flera gånger, vilket är mer ekonomiskt och praktiskt än engångskoskydd. Denna typ av antistatisk skodäck, särskilt när utomstående besöker elektroniska verkstäder och dammfria verkstäder, kan användas för att sätta på skorna för att förhindra att statisk elektricitet som bärs av utomstående på kroppen skadar produkten och miljön när de kommer in i verkstad.

Qingdao Mei'an Clothing Co., Ltd. bildades 2013 med ett registrerat kapital på 10 miljoner yuan. Det är en professionell antistatisk klädtillverkare och säljare som integrerar produktforskning och utveckling, kläddesign, flödesproduktion, konsulttjänster och export av färdiga produkter. Intensivt arbete inom antistatisk forskning, antistatisk kläder och stödprodukter, ägnat åt att upprätta en komplett uppsättning mänskliga skyddsåtgärder för företag, köpa antistatiska ventilmasker till Qingdao Mei'an kläder, bra kvalitet, utmärkt pris , låt kunder vara mer säkra.