Antistatisk skyddspåse

- Jun 11, 2018-

Antistatisk skyddspåse


Elektrostatisk skärmning förhindrar att instrumentet eller arbetsmiljön inuti metallledarskalet påverkas av externa elektriska fält och påverkar inte heller det yttre elektriska fältet. Vissa elektroniska apparater eller mätutrustning måste vara elektrostatiskt avskärmade för att undvika störningar. Till exempel en jordad metallkåpa eller ett tätare metallkåpa på ett inomhus högspänningsutrustningsöverdrag och ett metallrör på ett elektroniskt rör. Till exempel är en metallfolie eller en emaljerad tråd som en fullvågsrektifiering eller broriktningstransformator omslagen och jordad mellan primärlindningen och sekundärlindningen för att uppnå avskärmningseffekt. Vid högspänningselektrifieringsarbete har arbetstagaren en tryckutjämningsduk vävd med en tråd eller ledande fiber för att skydda människokroppen från avskärmning. I elektronikindustrins produktionsprocess finns också produkter som använder elektrostatiska avskärmningspraxis. Typerna och egenskaperna hos flera antistatiska påsar i elektronikindustrin beskrivs nedan.


1) Skyddande antistatisk tätningspåse

Det är ett anti-statiskt medel importerat från polyeten och tyska och blåses från specialmaskiner. Det är lätt att packa och stänga med fingrarna. Kan minska dina komplexa förpackningsförfaranden, kan användas för elektroniska komponenter, PC-kort, etc. ... Ytansäkerhetsvärdet är 109-1011 Ω.


2) PE-röd antistatisk väska

Den antistatiska väskan är det bästa förpackningsmaterialet för det tryckta kretskortet, så att den statiska el som genereras av det kretskort kan släppas tillförlitligt för att undvika skador. Tekniska specifikationer är enligt följande: i linje med MIL-B-81705B; inre och yttre ytmotstånd 103 ~ ≤ 1011 Ω; elektrostatisk frisättningstid <2>


3) Antistatisk skyddspåse

För att göra elektromagnetiska vågar av plastskyddet är det nödvändigt att använda antistatiska medel för metallisering av plast, vilket har en bra avskärmningseffekt. Ytansäkerhet: 106Ω-109Ω


4) Antistatiska bubbelsäckar

Den antistatiska bubbelpåsen och bubbelpolen kan förhindra att produkten skadas på grund av påverkan eller statisk elektricitet under produktionshantering och transport. Denna väska passar för förpackning av elektrostatiska känsliga elektroniska produkter.


5) Antistatisk väska

Den är lämplig för transport och förpackning av elektrostatiska känsliga högteknologiska produkter som PCB och IC. Med antistatiska, fukttäta egenskaper. De inre och yttre skikten i den antistatiska fukttäta väskan består av transparenta antistatmaterial. Mellanlagret är en aluminiumfolie med utmärkt barriäregenskaper och konduktivitet. Därför har den goda antistatiska, fuktsäkra och elektromagnetiska skärmegenskaper och har ett silvervit utseende. Den används främst i den elektrostatiska känsliga, och samtidigt behöver den förpackning av elektroniska produkter som förhindrar fukt och elektromagnetisk störning.