Antistatiska fyrhålskor

- Jun 06, 2018-

Vilka är egenskaperna hos högkvalitativa antistatiska fyrhålskor?


På den varma sommaren lägger du på antistatiska fyrhålskor för att få en sval sommarvärme, men ger också en garanti för produktionsverkstaden. Antistatiska fyrhålskor är en av de nödvändiga skyddsprodukterna i produktionsverkstaden. Högkvalitativa antistatiska fyrhålskor är användarens favorit. Vilka egenskaper har den?


Först prisdelning. För att verkligen skydda de anställdas intressen, får de inte köpa billiga antistatiska fyrhålskor på grund av deras låga kostnader. De kommer inte bara att ha någon antistatisk effekt, och de kommer inte att kunna tillhandahålla omfattande elektronisk produktsäkerhet. Så snart den antistatiska funktionen misslyckas kommer följderna att bli katastrofala. Därför måste vi börja från de mest grundläggande skyddsåtgärderna. För att ge ett säkrare och pålitligt skydd är det mest kostnadseffektiva antistatiska fyrhålskor det bästa valet.


För det andra, huvudingredienserna. Att döma från ytan av antistatiska fyrhålskor är de mer formella materialen som för närvarande används canvaser, som ofta kallas grova canvaser eller canopies.


För det tredje är det mer soliga materialet som används från skoens sulor, gummi, vulkaniserat gummi och vinylmaterial. Vanligtvis ser vi SPU-botten och PU-botten. Eftersom de anti-statiska fjäderhålen har en viss grad av särdrag, har dessa egenskaper egenskaperna för skridskoåkning, motmattning och slitstyrka.


För det fjärde, från insidan av skorna, för att kunna uppnå svettandningsförmåga och inte blekna, kommer effekten vanligtvis att välja att använda duk, så att personalen i färd med att bära, även om skorna är besvärliga, men det kommer inte att påverka komforten.


Antistatiska fyrhålskor på marknaden, oavsett om det är priset eller klyftans kvalitet, så Tianjin styrka att påminna majoriteten av användarna i upphandlingen måste handla, köp det bästa paret av det.