Antistatisk fingerfodral är det en skillnad mellan svart och gul rosa

- Sep 23, 2019-

Antistatisk fingerhylsa, är det skillnad mellan svart och gulrosa?


I allmänhet är den antistatiska fingerbädden gjord av antistatisk lim och latex och innehåller inte silikonolja eller amid, vilket effektivt kan förhindra statisk elektricitet. Särskilda rengöringsbehandlingar minskar halterna av joner, rester, damm och andra föroreningar. Så, vad är skillnaden mellan svarta, beige och rosa antistatiska fingermuffar? Låt oss ta en titt på analysen nedan.

1. Resistiviteten för den antistatiska fingerbädden, 10 till 8: e kraften - 10 till den 10: e kraften.

2, specifikationer: skåptyp, halkfri typ, locktyp, frostad typ.

3, kan undvika hudallergier, förhindra svettfläckar på fingertopparna från att förorena komponenterna.

4, fingertopparna är tunna och bidrar till den flexibla funktionen av fingrarna, den inre lämpliga åtdragning design för att undvika fingertrötthet, ekonomiskt.

5, kan säkert urladda den statiska laddningen av människokroppen.

6, lämplig för halvledarindustrin, elektronik, optoelektronik, medicin, kemisk industri, laboratorier och andra områden när man arbetar.

Den antistatiska fingerhylsan är tillverkad i 100% naturlig koncentrerad latex med tillsatser. Ytan är mjuk och slät, andas och lätt att bära. Renheten är hög och reningsnivån når 10 nivåer. Det har en skyddande effekt på fingrar och produkter. Mängden frisatt jon är låg; det är inte lätt att orsaka en kemisk reaktion.


Oavsett om det är svart, gult eller beige är det ingen skillnad i huvudsak, men färgerna är olika.