Antistatiska trådlösa armband har ingen grund för detta test

- Jan 13, 2020-

Antistatiska trådlösa armband har ingen grund för detta test

Några elektronikfabriker har nu ändrat de antistatiska sladdade handledsbanden till trådlösa handledsband för att underlätta för anställda på jobbet. Alla bör veta att testmetoderna och testresultaten för trådlösa armband inte anges i den nationella standarden och industristandarder. Testmetoderna och testresultaten finns inte heller i den amerikanska ANSI-standarden, men dessa fabriker har sina egna testmetoder. Vill du veta hur det mättes?

När jag fick en detaljerad förståelse fann jag att dessa elektronikfabriker använder sladdade antistatiska handledsbandstestare för att testa trådlösa handledsband. Den specifika metoden är att sätta in en tråd i testhylsan på den antistatiska handledsremtestaren med en sladd, och krokodilklämman i den andra änden av tråden för att klämma fast den metallutskjutande delen av bärarens trådlösa handledsrem, och använd den andra handen Tryck på testknappen på det antistatiska testbandet för handleden, grönt ljus är kvalificerat. Alla pratar om att titta på testet med det trådlösa armbandet. Håller du med?


Jag vet inte om du håller med, jag tvivlar, för det finns ingen grund att hänvisa till. I själva verket kan ett sådant test bevisa att den trådlösa handleden innehåller ett 1 megaohm motstånd. sätta. Hur förstår du det? Jag känner fortfarande att den mest pålitliga antistatiska handledsremmen är.