Antistatisk stol

- Jun 01, 2018-

Hur man väljer den bästa antistatiska stolen?

Den antistatiska stolen är en arbetsprodukt som används i olika elektroniska företag, renrum och läkemedelsrum. Förutom funktionen hos en vanlig stol, har den antistatiska stolmen även antistatisk funktion, vilket är genom sitt eget antistatmaterial. Antistatiska hjul, jordningskedja, antistatiska golv, jordningssystem och andra anläggningar för att ladda statisk elektricitet för att uppnå.

esd chairs.jpg

Anti-statisk stol består i grunden av tre delar: antistatisk stol, antistatisk stolsstöd, antistatisk stolcasterfotkopp bestående av tre delar. Huvudprincipen är att använda den antistatiska stolen och antistatiska skor för att göra människokroppen "ansluten" eller "jordad" med jorden för att uppnå syftet med elektrostatisk urladdning.


Så hur man väljer en bra antistatisk stol?

1. En bra antistatisk stol Första indikatorn, det så kallade indexet är ytan mot stolen och bottenmotståndet, bara när stolen verkligen existerar ytmotstånd och motstånd mot marken kan ge garanti för medarbetarnas produktionsmiljö .

2. Stolar måste vara dammfria, eftersom många av företagets verkstäder för närvarande är precisionsrenrum, och stoftföroreningar är strängt förbjudna. Antistatiska stolar används i sådana verkstäder, så de måste ha dammfria sporadiska egenskaper.