Mini Ion Air Blower

Mini Ion Air Blower
Modell: ST101BN
Märke: Dr. Schneider PC
Garanti: Mer än ett år
chatta nu

Produktinformation

Desktop DC Mini Ion Luftfläkt


1.Mini DC jonfläktens tekniska parametrar

Modell: ST101BN

Driftspänning 110V / 60Hz eller 220V / 50Hz

Nuvarande förbrukning 0.08A eller0.04A

Driftstemperatur 0 ℃ -50 ℃

Lufthastighet 45-70CFM

Storlek 100mm (L) × 55mm (W) × 137 (H) mm (utan handtag)

Lufttäckning 10cm × 15cm × 30cm

Vikt 2,0 kg

Offset Spänning 0v ~ ± 10v


2.Features

ST101BN stationär mikrofrekvens med hög frekvens i jon fläktar antar internationellt avancerat kontrollsystem med sluten slinga. Kretskortet kan automatiskt styra mängden positiva och negativa joner enligt spänningen på avkänningen (järntätningsskydd) installerad vid fläktutloppet genom att öka det positiva i luften. Mängden negativa joner används för att neutralisera statisk elektricitet på ytan av föremålet som ska avlägsnas, varigenom syftet med att förebygga och eliminera statisk elektricitet uppnås. Förutom den statiska serien av produkter, gör människokroppsdesignen det enkelt att använda och lätt att underhålla. Det kan användas i bearbetningsindustrin av precision elektroniska produkter, elektronisk montering, farmaceutiska tillverkning montering linjer, tryckning, förpackning och små produkt gjutning.

Nackdelar: Det är lätt att påverkas av externa elektromagnetiska vågor och pulser. Underhållskostnaderna är högre än AC.


3.Application för mini ion luftfläkt

Appliceringsomfång: Snabbt eliminera statisk elektricitet, kompakt, utsökt, lätt att använda, kontinuerlig vindhastighetsjustering, jonbalansindikator, uppvärmningsfunktion, jonnålrengöringsborste. Medicinsk utrustning tillverkning, montering linje; formsprutning; små delar bearbetning och så vidare.


4.Pictures of Mini Ion Air Blower

minijoniseringsluftsfläkt

5. Betalningsvillkor

esd produkter payment.jpg

6.Q & A

1) Hur väljer jag jonfläkten i renrummet?

AC-ionfläkten producerar en liten mängd ozon när den används. Om det används i en stängd miljö, kommer det att producera mycket, vilket allvarligt påverkar arbetet hos arbetarna. Hur löser du det? Det är faktiskt också mycket enkelt, det vill säga användningen av DC-jonfläkt, DC-jonfläkt producerar inte ozon när det används, det är mycket lämpligt för användning i en stängd miljö.

DC-jonfläktar är mer lämpade för användning i antistatiska EPA-arbetsområden i dammfria verkstäder. Var noga med att uppmärksamma den vid framtida användning!

2) Avlägsnar jonfläkt statisk elektricitet och skadar människokroppen?

Om jonblåsaren bara blåser en sorts elektrisk laddning, och människokroppen är isolerad från marken, kräver denna situation en antistatisk kostym. Annars är mängden avgift som ackumuleras i människokroppen för stor. Vid kontakt med ett oladdat eller motsatt laddat objekt visas en stor mängd. Nuvarande, människokroppen kommer att utsättas för elektrisk stöt, och allvarliga tillstånd kan orsaka hjärtsvikt.


7. Förpackning och frakt

1set / kartong, kartongstorlek: 15cm (L) × 10cm (W) × 15cm (H) .Gråvikt: 2kgs.

Leveranstid: 1-2 dagar, har alltid lager för försäljning.


Hot Tags: mini ion luftfläkt, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like