Ioniserande luftbar

Ioniserande luftbar
Modell: SL-006C
Längd: Anpassad
Material: Koppar eller Rostfritt stål
chatta nu

Produktinformation

Längd Anpassad Ioniserande Air Bar


1.Ion air bar funktioner

  • Neutralisera statisk elektricitet snabbt.

  • Jongasflödet täcker en stor yta.

  • Luftjusteringsområdet är brett (för att installera luftkonditioneringsventil).

  • Den joniserande luftstången har bra jordningsskydd.


2.Ionizing air bar tekniska parametrar

Ingångsspänning: 220V / 50Hz eller 110V / 60Hz

Utgångsspänning: AC7.0KV (JH1103A)

Effekt: 20W

Temperatur för miljöanvändning: -10 ° C ~ +50 ° C

Högspänningslängd: 3M

Stor längd: Kan anpassas enligt kundens krav

Luftflödeshastighet: 3 ~ 10m / S

Komprimerat lufttryck: 0,3 MPa ~ 0,8 MPa


3.Hur att använda jon luft bar korrekt?

Låt oss först och främst prata om vilka material som i allmänhet är gjorda av jonvindspinnar. Ionvindspinnar, från namnsynpunkt, kommer att förstå att jonvindstänger i allmänhet är gjorda av koppar, aluminium, rostfria stålrör och andra återvinningsbara grönmaterial. Eftersom dessa material är metalliska, är en uppenbar effekt att jonvindarna är försenade och orsakar att kanalerna rostar. Den positiva och negativa elektriska laddningen inuti jonvindstången, tillsammans med luftutblåsningen av luftutloppsröret etc., efter långvarig användning, är ovannämnda vidhäftat med damm etc. så att jonvindstången inte kan uppnå den statiska elimineringsbrunnen. effekt.


Andra delar av jonvindstången är slitna när de används under lång tid. Därför kan skador på komponenten orsaka kortslutning eller brand, vilket kan orsaka brand vid användning av produkten i en försenad tid. Användningen av jonvindstången över tiden kommer också att påverka normal användning av högspänningsgeneratorn. En ytterligare inverkan är att andra enheter kan brännas ut. Därför måste användarna korrekt förstå denna kunskap för att få ett dåligt inflytande.


4.Pictures display

Kopparjon luftstång

5.FRQ

1) Varför använder vi joniserande luftstång?

I den vanliga verkstaden, utöver statisk elektricitet och städrum, är statisk elektricitet vald i den statiska eliminatorn, det finns en viss skillnad. Städrummet är mycket rent och det finns mycket damm eller mycket damm i den vanliga verkstadsluften. Därför är det en viss skillnad i valet av statisk elimineringsutrustning. För vanliga verkstäder rekommenderar vi användningen av elektrostatiska stavar som jonkoppar och jonstänger, så att det framtida underhållet av sådana produkter är idealiskt. På städverkstaden, på grund av användningen av en speciell dammsugare för daglig städning, gjordes också en dammfri verkstad. Därför är det mest önskvärt att använda en jonbalk eller en induktiv statisk bar för att avlägsna statisk elektricitet vid statisk eliminering. Eftersom den induktiva typen själv inte laddar ut, genererar ovannämnda statiska bar inte oxider genererade under urladdning, vilket är ett skydd för renrummet.

2) Vad är din betalningstid?

TT, Western Union, Paypal

3) Vad är ledtid för din jonbar?

1-2 dagar, ha färdiga lager för standardlängd.

Hot Tags: joniserande luft bar, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar