ESD plastbehållare

ESD plastbehållare
Modell: EP1903
Svart färg
Typ: Återvinnings / återanvändbara
chatta nu

Produktinformation

ESD plastbehållare


1.ESD-behållarens tekniska data

ESD circulating box.png

 1. ESD-skydd Ytskydd: 10e5-10e9 ohm.

 2. Svart färg

 3. Material: slagmodifierare PP

 4. Många storlekar, standardstorlekar: 60 * 50 * 30cm, 48 * 35 * 17cm, 54 * 42 * 24 cm

 5. Max lastvikt 30 kg

 6. Med eller utan ESD-lock

 7. Injektionsgjutning, material: PP

 8. ECO-vänlig, giftfri, luktfri, anti-korrosion

 9. Lätt vikt, bekväm att flytta och lätt att forma

 10. Mjuk och rengörbar yta

 11. Återvinningsbar / återanvändbara

 12. Användningar: Antistatisk omsättningsboxpolyeten (PP) som substrat, vilket ger blandning, denna blandning kan ge elektrisk ström och har starka mekaniska egenskaper. Kompositlåda är gjord av traditionell formsprutning. Säker och praktisk. Och används ofta i maskiner, bil, hushållsapparater, lätt industri och andra industrier.


3.ESD komponentboxen d etailed bilder

4.Hur att välja den goda ESD-cirkulationsboxen

Den antistatiska omsättningsboxen används för att lasta varor. Användningsfrekvensen är relativt hög och tiden är lång. Därför, när du köper, var noga med att välja de produkter som är resistenta, slitstarka, har ingen lukt och deformeras inte lätt. Plastkasser har i allmänhet relativt fasta specifikationer, men vikten av de placerade varorna är ibland högre. Det är också mycket sannolikt att ha en skarpare vinkel, så att välja en solid och slitstark tote kan öka boxens livslängd. Vid urvalet bör det noteras att vissa tillverkare kan lägga till återvunnet material vid produktionstillfället för att minska kostnaderna. De flesta av de återvunna materialen är grå och blå, så det är bäst att inte hämta totesna för dessa två färger om det inte är nödvändigt.

För det andra kommer den antistatiska omsättningsboxen inte att deformeras vid normal temperatur, men vissa plastprodukter med dålig kvalitet kommer att förändras under vinter och varm sommar. Därför måste vi, i valet, välja dessa produkter med hög produktionskvalitet och hög kvalitet. Tillverkare kan vara skyldiga att lämna inspektionsrapporter vid behov.

Återigen, kontrollera om det finns någon lukt. Om plastprodukterna inte hanteras väl är det lätt att lämna lukt. Lukt är prestanda för plastprodukter som inte uppfyller produktionsstandarderna. I allmänhet kommer vissa underlägsna plastprodukter att ha en lukt. Eftersom den antistatiska omsättningsboxen sannolikt kommer att användas i livsmedelsindustrin är det viktigt att säkerställa att produkten inte har några toxiska biverkningar och ingen lukt.

Kortfattat är det nödvändigt att förstå produktens kvalitet vid val av den antistatiska omsättningsboxen. Endast produktens kvalitet och säkerhet kan säkerställa produktens säkerhet och hållbarhet.


5. Betalningsvillkor och leverans

Paypal, T / T, Western Union

Betalning och leverans.jpg

5.FAQ

1) Har du specialpris för bulkbeställning av ESD plastbehållare?

Ja, 10% rabatt om antalet mer än 5000pcs.

2) Har du också andra ESD kontorsprodukter?

Vi säljer även ESD-penn, ESD-urklipp, ESD-tangentbord, ESD-mus, ESD-musmatta, ESD-kalkylator, ESD-dokumenthållare, ESD-väskor etc.

3) Varför välja oss?

Vi är en 10 års tillverkare och exportör av olika ESD & Cleanroom produkter.

Ärligt men konkurrenskraftigt pris och kvalitetssäkert citat.

100% QC inspektion före leverans.

Snabb leverans.


6. Förpackning och leverans

Förpackning: 10-30stk / träkartong, kartongstorlekar och bruttovikt bestäms av dina storlekar.

esd products delivery.JPG


Hot Tags: esd plastbehållare, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like