ESD Dust Bin

ESD Dust Bin
Modell: EP20-20L
Kapacitet: 20L
Kvadratisk storlek: L325 * W225 * H450MM
chatta nu

Produktinformation

20L ESD-dammsugare med lock


1.ESD-dammsugarens tekniska data

 1. Modell: EP20-20L

 2. Svart färg

 3. Kvadratisk storlek: L325 * W225 * H450MM

 4. Kapacitet: 20L

 5. Volymresistivitet: 105-109Ω.CM

 6. Ytbeständighet: 105-109Ω.CM

 7. Elektrostatisk sönderfallstid: 1000V / 100V mindre än 1,0S

 8. Friktionsspänning: mindre än 100V

 9. Färg: svart med gul esd-logotyputskrift.

 10. Material: Den permanenta antistatiska.


2.Features av antistatisk dammkorg med lock

 • Används för att lagra avfall och e-avfall i renrum eller statiska känsliga områden.

 • I en verkstad med statisk friktion kan denna statiska elektricitet skada prestandan hos elektroniska produkter. Den statiska elektriciteten kan effektivt frigöras av den antistatiska soptunnan, och den vanliga soptunnan har ingen elektrostatisk urladdning.

 • Den är lätt att lagra med antistatisk soptäcka, som effektivt kan undvika att rengöra soptunnan och är lämplig för rengöring i antistatiskt område.

 • Bärbart handtag för enkel lastning och lossning

 • Tillverkad av anti-statiskt material med permanent antistatisk funktion

ESD BINS

3.ESD-kassettbildsskärm

Antistatisk bin

3.Testning av ESD-dammsugare

Antistatiska sopor kan antistatiska parametrar testas. När du testar de antistatiska papperskorgen parametrarna måste du använda hög precision testinstrument, till exempel vår SIMCO FMX-004 eller Schneider SL-030, eftersom imitationsprodukterna detekteras med äkta produkter. Parametrarna är väldigt olika. En annan sak är att det finns många belagda papperskorgar på marknaden, den antistatiska effekten är mycket dålig och det kommer inte att bli antistatisk effekt om den tvättas eller inte används under en längre tid. Därför, innan vi testar produkten, om vi vill veta de exakta parametrarna för produktens antistatiska effekt måste vi strikt rengöra den testade produkten och sedan testa den. Det elektrostatiska materialets injektion antistatiska sopor som tillverkas av vårt företag hör till den icke-belagda hela elektrostatiska materialinsprutningen * antistatisk soptunna. Även efter rengöring eller lång användningstid kommer de antistatiska effektparametrarna inte att vara ogiltiga.


Innan de antistatiska produkterna testas, efter rengöringen, exponeras de belagda antistatiska soptunna. Det är uppenbart att effekten kommer att komma ut. Därför är detektion av anti-statiska produkter en mycket viktig länk.

anti-statiskt avfall

5. Betalningsvillkor för ESD-produkter

Paypal, T / T, Western Union


6.Packing & Shipping

Förpackning: 50 st / kartong, 10 kartonger per pall.

Ledtid: 3-5 dagar för antal 1-500pcs.10-15 dagar för mer än 500 st.Hot Tags: esd dammsugare, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like