ESD-låda med lock

ESD låda med lock
Modell: EP1911
Ytansäkerhet: 10e6-10e9 ohm
Typ: Återvinnings / återanvändbara
chatta nu

Produktinformation

ESD låda med lock


1.ESD-låda med täcktekniska data

 1. ESD-skydd Ytskydd: 10e5-10e9 ohm.

 2. Svart färg

 3. Många storlekar finns tillgängliga för esd låda med lock.

 4. Max lastvikt 30 kg

 5. Med ESD-lock

 6. Injektionsgjutning, material: PP

 7. ECO-vänlig, giftfri, luktfri, anti-korrosion

 8. Lätt vikt, bekväm att flytta och lätt att forma

 9. Mjuk och rengörbar yta

 10. Återvinningsbar / återanvändbara

 11. Många storlekar finns tillgängliga för esd box med cover.Standard storlekar som:

Yttre storlek 410 * 305 * 155mm, inre storlek: 375 * 275 * 145mm

Yttre storlek: 615 * 425 * 250mmInner storlek: 575 * 390 * 240mm

Yttre storlek: 600 * 500 * 300mmInner storlek: 560 * 465 * 290mm


2.Den anti-statiska boxens roll

 • Den antistatiska rutan är ett vanligt verktyg inom elektronikfabriker, men det är inte nödvändigt att använda ett omslag. Så måste du ha ett antistatiskt lock? I allmänhet är det nödvändigt att täcka locket, och locket på esd-rutan kan ge tillräckligt med skärm för kretskortet inuti, och kan även ge ESD-säkerhet för inredningen. Om locket är avlägsnat kan ett eventuellt felaktigt elektriskt fält orsaka laddning av ett antal enskilda ledare på brädet. Dessa inducerade laddningar är källan till ESD. De potentiella källorna till stridiga elektriska fält är många: människor, kläder, ojordade, roterande bilar, displayer, möbler, ojordad ledare, vilken som helst isolator, elektromagnetisk störning etc.

 • Kretskortet i den öppna esd-boxen kommer att orsaka problem med den interna utrustningen när den transporteras av jordfordonet. Därför är det nödvändigt att täcka den antistatiska lådan med ett antistatiskt skydd under transporten. av.


3.ESD-låda med omslag d etailed bilder


4. Betalningsvillkor och Leverans

Paypal, T / T, Western Union

Betalning och leverans.jpg

5.ESD låda med täckningsapplikation

 • Esd rutan kallas också en plast anti-statisk cirkulerande låda. Har använts i fordonsindustrin, hushållsmaskiner, maskiner, lätt industri, elektronik och andra industrier.

 • Antistatisk omsättningslåda kan motstå syra och alkali, olja, vatten, fukt, damm och giftfri och smaklös. Det används i allmänhet för delaromsättning av elektroniska industrikomponenter etc. Det är mycket bekvämt att rengöra, bekvämt att vrida och noggrant staplade. Lätt att hantera. På grund av sin utmärkta kvalitet och personlig och rimlig design har den antistatiska omsättningsboxen applicerats på transport, distribution, lagring och cirkulation av fabriken, och den antistatiska omsättningsboxen kan också användas med stationens utrustning och olika logistikbehållare. Samarbeta med varandra och använd det på olika produktionsplatser och lager.

 • Den antistatiska rutan kan släppa den statiska laddningen som ackumuleras av objektet, och genererar inte laddningsackumulering och stor potentialskillnad. Antistatisk omsättningslåda används i allmänhet för omsättning, transport, förvaring, förpackning etc. i tillverkningsprocessen av elektroniska komponenter, inte bara anti-aging, anti-vikning, stor bärkraft, inte lätt att riva, eldfast, hög temperatur motstånd, etc., och antistatisk omsättning Lådan är vacker, lätt och vikbar.

 • Esd-rutan är tillverkad av PP-hålbräda, vilket är billigt och miljövänligt vilket kan spara produktionskostnaden. Den statiska elen har blivit allt mer uppmärksammad av alla, och användningen, fältet och omfattningen är allt mer omfattande.


6. Förpackning och leverans

Förpackning: 10-30st / träkartong på pall.

Ledtid: 3-5 dagar för antal 1-1000pcs.Hot Tags: esd box med lock, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like