ESD-sidaskydd

ESD-sidaskydd

Mjukt ESD-sidaskydd
Modell: EC1315
Storlek: A4, A3 och skräddarsydd
Färg: Klar med gul sida
chatta nu

Produktinformation

Soft U Shape ESD-sidaskydd


1.Specifications

Materialsammansättning: ESD PP

Enkelskiktstjocklek: 0,08 mm

Mått: A4 (305mm * 235mm), A3 (435mm * 305mm)

Statisk sönderfallstid: 1000V-100V mindre än 1,0S

Ytmotstånd: 10e6Ω ~ <10e9>

Friktionsspänning: mindre än 100V

11 hål i dokumenthållare

2.Permanent bevis för ESD-sidaskydd

Vi kommer nu att popularisera viss kunskap om antistatiska papperspåsar: antistatisk papperspåse som är gjord av hög-transparens antistatisk PP-underlag, tjocklek: 8C, omvandlad till mm: 0,08 mm, 11 hål på vänster sida där är tryckta antistatiska märken och produktionsdatum vid kanten av hålet. Ytmotståndet är 10E7-10E11 ohm. Ytfriktionsspänningen är mindre än 100V. Det används ofta i statisk känsliga områden och kan användas för att rena miljön (mikroelektronik, biologi, medicinsk osv.) Eller för att ladda leveransinstruktioner för elektroniska produkter.

Föregångaren till den antistatiska papperspåsen är tillverkad av plastfilm. Det antistatiska partikelmaterialet som tillsätts i en viss andel framställs genom formblåsningsprocessen efter blandning med höga temperaturer och vanliga plastmaterial och blåstes i en emaljrulle. Filmarket och arket skärs mekaniskt i små bitar och värmeförseglas för att bilda individuella antistatiska påsar. Den antistatiska påsen kan kallas: permanent antistatisk funktion.


3.Anti-statisk dokumenthållare detekteringsmetod

Det enklaste sättet att göra detta är med två instrument. 1, ytmotståndstestare, 2, friktionsspänningstestare

En riktig antistatisk dokumentpåse, som läggs till med antistatiskt material för att blåsa filmen under produktionsprocessen och sedan skjutformas. Den viktigaste ytan kommer att tryckas med antistatisk LOGO, som är handens symbol. För det andra bör färgen på perforeringens sida vara gul, och det viktigaste steget är att använda instrumentet för att upptäcka det.

Ytmotståndstestare för att upptäcka dess elektrostatiska effekt på ytan, vanligtvis inom 10E7-10E10 ström, detta instrument är bästa precision, US ACL380, ACL800 och så vidare.

Friktionsspänningstestare, oavsett vad som inte är antistatisk, så länge instrumentet används för testning, spänningen på produkten efter gnidning överstiger 100V, det är inte en kvalificerad antistatisk produkt, naturligtvis beror det på bransch av din produkt. Teststandarden, eller kravet är inte högt, kommer att ligga inom 200V. (Rekommenderade instrument är: SIMCO FMX-003, US ACL-350, etc.)

Varje steg förbättras. Om det är en verkligt permanent antistatisk väska, desto stabilare är den, desto stabilare är den.


4. Bilder från ESD-sidbeskyddare

Antistatisk hållare.jpg

5. Betalningsvillkor

esd-produkter betalning


6. Antistatisk sidbeskyddare Packning & Frakt

Förpackningsinformation: 100 st / pack, 10 förpackningar / kartong.

Kartongstorlek: 40 * 30 * 40 cm, bruttovikt: 20 kg / kartong
Hot Tags: esd page protector, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like