ESD Long Broom Set

ESD Long Broom Set
Modell: EC1331
Svart färg
Material: ESD permanent ABS
chatta nu

Produktinformation

Antistatisk ESD Long Broom Set


1.Parameters

Produktens namn: ESD Broom och ESD dustpan

Material: ESD PP (Permanent antistatisk)

Ytmotstånd: 10E5-10E9

Friktionsspänning: mindre än 100V

Specifikationer: kvast L270 * H900MM

Avfallsspade L280 * W270 * H850MM

Färg: Svart


2. Egenskaper på ESD Long Broom Set

Antistatiska kvastar, spade och skräpspade produceras alla av antistatiska råmaterial (icke-ytbeläggning), som kan tvättas med vatten, rengöras med alkohol, och den antistatiska effekten kommer inte att förloras för evigt.

Om du vill bestämma om den produceras genom fullständig elektrostatisk formsprutning rekommenderar vi att kunderna kan använda kniven för att repa ytan på produkten efter testning.


3. Bilder visas

esd lång kvastantistatisk kvast

4.Application

ESD Long Broom Set används främst i datorrum, mikrovågskommunikationsstationsrum, programstyrd telefonväxlarum, mobilkommunikationsrum, satellitmarkstationsrum, radiokontrollrum, TV-sändarstyrrum, integrerad kretsproduktion ren verkstad, tillverkning av elektronisk utrustning verkstad, sjukhus Operationsrummet, anestesirummet och andra rörledningar läggs på en koncentrerad och dammsäker och antistatisk plats.

ESD Long Broom Set används i stor utsträckning i mikroelektronikindustrin för storskaliga, extremt storskaliga renrum för integrerad krets, vilket undviker den statiska rörelsen hos människokroppen i verkstaden. Dator-, kommunikations- och elektronikutrustningsindustri: används i verkstadsplats för elektronisk utrustning, programstyrd telefonväxlarum, mobil kommunikationsutrustningsrum, radio- och tv-överföringscenter, kraftkontrollutsändningscenter, transportutsändningscenter, datorrum, mikrovågskommunikationsstation rum etc. Kontrollera elektrostatisk urladdning till datorkommunikation, olika typer av elektronisk utrustning och skador på statisk känsliga enheter, för att förhindra skador i datorminne och elektronisk utrustning.


5. Betalningsvillkor

TT, PAYPAL, Western Union.


Hot Tags: esd lång kvastuppsättning, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar