ESD Knife

ESD Kinfe
Modell: EC1327
ESD prestanda: Antistatisk permanent.
Storlek: Stor, Liten
chatta nu

Produktinformation

Anti-statisk ESD-kniv

1. ESD Knife Details

● Namn: Antistatisk verktygskniv

● Modell: EC1327

● Färg: Svart

● ESD-prestanda: ESD Permanent.

● Ytansäkerhet: 10e6-109 OHM

● Friktionsspänning: mindre än 100V.

● Statisk förfallstid: 1000V / 100V mindre än 1.0S

● Storlek: längd 165mm, bladbredd 18mm

● Liten storlek: längd 130mm, bladbredd 9mm


2.Features och användningar för anti-statisk skärare

ESD Cutter bredd: 9 eller 18mm. Shell flödeslinje form design, bekvämt grepp; automatisk låsfunktion, bekväm och säker; rostfritt stålblad, hög hårdhet och seghet, skarp och lätt att använda; lätt att använda och flexibel, inte halt. Den används allmänt i statiska känsliga områden, kan minska skadan på elektroniska produkter i produktionsprocessen, minska kostnaderna, förbättra produktkvaliteten och eliminera statisk elektricitet. Rensa miljön (mikroelektronik, biologi, medicinsk, etc.)


3. Varför ska produktionsverkstaden eliminera och minska statisk elektricitet?

Elektrostatiskt skydd och kontroll är inte bara ett problem för att matcha antistatiska produkter, utan ett systematiskt arbete som innefattar tillverkning, montering, bearbetning, inspektion, provning, underhåll, förpackning, transport, lagring och användning av känsliga elektroniska produkter. Alla länkar, och ett seriemodus, eventuella fel i länken leder till att hela skyddsarbetet misslyckas. Samtidigt är det också i kontakt med miljön där den känsliga produkten är belägen (kontaktdetaljer, luftatmosfär, fuktighet, golv, arbetsbänk, stol, bearbetningsutrustning, verktyg etc.) och klädsel (inklusive kläder, hattar, skor, handskar, handskar). , armband, etc.) har ett direkt förhållande, någon aspekt av utelämnanden eller misstag, kommer att leda till att statisk skyddsarbete inte misslyckas och i slutändan orsaka ofrånkomliga förluster.

1. Definiera först intervallet av statiska känsliga områden; Företagets statiska kontrollförfaranden måste följas och implementeras inom detta område.

2, för att förhindra generering av statisk elektricitet och elektrostatiska fält måste arbetsområdet vidta lämpliga skyddsåtgärder, såsom ledande golv, ledande vax etc .; Personalen ska bära statiska skor med statiska dissipativa materialsålar, bära antistatiska kläder. I synnerhet är plastmaterialet på metallverktyget ej tillåtet i den statiska skyddszonen.

3. Var alltid uppmärksam på det statiska säkerhetsskyddsområdet som markerar i arbetsmiljön. Om du anger dessa områden, följ företagets ESD-försiktighetsåtgärder, inklusive isolering av alla personer eller föremål som kan generera statisk elektricitet från utsidan av höljet.

4.Images Display för ESD kniv

ESD cutter.jpgESD knife.jpg

5. Betalningsvillkor

Paypal, T / T, Western Union, Kontanter, Godkänn också månatlig stängning.

esd produkter payment.jpg

6. Vanliga frågor

1) Är din antistatiska skärare ESD permanent?

Ja, minst 1 år.

2) Varför använder vi ESD kniv?

På grund av den snabba utvecklingen av elektronisk teknik blir elektroniska enheter mindre och mindre och elektroner med mycket hög integration kan massproduceras, vilket resulterar i mindre och mindre ledningar och tunnare och tunnare isoleringsfilmer, vilket resulterar i högre nedbrytningsspänningar. Den lägre. Den elektrostatiska spänningen som genereras av elektronisk utrustning under produktion, transport, lagring och omlastning överstiger överskridandespänningsgränsen, vilket kan orsaka nedbrytning eller fel i enheten, påverka utrustningens tekniska specifikationer och minska dess tillförlitlighet. . Det framgår att statisk elektricitet är ett stort hinder för utvecklingen av elektronikindustrin.


7. Förpackning och frakt

Förpackningsdetaljer: 500st / kartong, kartongstorlek: 53cm * 25cm * 30cm.

Bruttovikt: 20kgs.

Fraktmetoder: Liten order med flyg Express, Stor order med fartyg.

Leveranstid: 1-2 dagar

Betalning och leverans.jpgHot Tags: esd kniv, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar