Esd Blue Folder

esd blå mapp Modell: EC1324 Storlek: A4 Färg: Klar & Vit, Klar & Blå
chatta nu

Produktinformation

esd blå mapp

1. esd blå mapp Specifikationer

namn esd blå mapp
Material anti-statisk PP (anti-statiskt PPnew-material)
Storlek A4
Ytbeständighet 10 ^ 6-10 ^ 9Ω.
Statisk förfallstid 1000V / 100V mindre än 1,0S
Friktionsspänning mindre än 100V
Färg Klar & White, Clear & Blue


2. Hur väljer du esd-mappen som passar dig

  • Numera lägger många industrier som elektronik och precisionsinstrument stor vikt vid renhet och statiskt elektriskt skydd. Förutom att ha antistatisk utrustning och använda antistatisk utrustning, har vissa företag särskilda krav för den mapp där dokumenten lagras i produktionsverkstaden. Använd en antistatisk mapp.

  • Beroende på lagringsfilen kommer valet av antistatisk mapp att vara annorlunda. Exempelvis bör arbetsflödesformen på produktionslinjen använda antistatisk transparent papperspåse med transparent PE-material. Lagringsmaterialen kan vara flersidiga mappar av PET och PE-material, och färgerna är oftast svart och blå.

  • När du väljer en antistatisk mapp måste du vara uppmärksam på den. De flesta antistatiska mappar använder en elektrostatisk sprutningsprocess, och den elektrostatiska spänningen kan nå mindre än 100V. Vissa människor kan fråga, kommer den antistatiska mappen med elektrostatisk sprutning att användas under en kort tid? Faktum är att den sprutade mappen löses upp i vatten, men så länge som den används i normala tider, använd inte starkt vatten för att torka det, eller det kan användas under lång tid, absolut inget problem i 1 till 2 år.


3. esd blå mapp detaljerade bilder

esd folder blue.JPGESD A4 folder.JPG4.Payment och leverans

esd blå mapp Betalning och leverans.jpg

5.om oss

Lanserades 2010, SÄKERHETSBILDNINGSTEKNIK (SHENZHEN) CO., LIMITED. är beläget i Shenzhen, som är en stor tillverkare, grossist och 8 års professionell exportör för ESD mattor, ESD pvc gardin, ESD skor, ESD rack, ESD stolar och andra ESD produkter & Cleanroom förbrukningsvaror. Kvalitet och rykte är nyckelord i vårt företag!

Vi arbetar kontinuerligt med värdena för "vetenskaplig förvaltning, innovation, kvalitet och trovärdighet". Vi arbetar med att tillhandahålla ESD-produktlösningar för elektronikindustrin, Cleanroom-verkstaden. Vi har mer än 20 internationella försäljningstjänster för dig.

esd blå mapp factory.jpg


Våra fördelar:

1. Anpassad produktion är acceptabel.

2. 24hours Snabb svarstjänst, Du kan kontakta vår försäljning när som helst.

3. Workface: Totalt mer än 300 anställda. Av dem är 50 ingenjörer / tekniker, 5 är senioringenjörer.

4. Mer än 20 internationella försäljningstjänster för dig. Och vi exporterar ESD-produkter sedan 2010.

Vårat löfte:

Vi insisterar på att vi inte blint kommer att driva låga priser och överge den vanliga godkvaliteten, god kvalitet är alltid vår garanti.

Vi lovar att tillhandahålla högkvalitativa produkter till samma pris.

Vårt mål är att bli en global leverantör inom ESD & Cleanroom-produkter, för att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna i Kina.

Vi lovar att ge dig de bästa priserna och service någonsin!


Vårt mål är att bli en global leverantör inom ESD & Cleanroom-produkter, för att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna i Kina. Om du kan lita på oss, låt oss samarbeta nu!

Vår 24h service kontakt, Mail till: sales @ safety-working.com / abba @ safety-working.com

Hot Tags: esd blå mapp, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like