A4 Esd Folder

ESD-mapp
Modell: EC1324
Storlek: A4
Färg: Klar & White, Clear & Blue
chatta nu

Produktinformation

A4 esd mapp

1. A4 esd-mapp Specifikationer

● Namn: ESD-dokumentinnehavare

● Material: antistatisk PP (antistatisk PPnew-material)

● Storlek: A4

Ytansäkerhet: 10 ^ 6-10 ^ 9Ω.

Statisk förfallstid: 1000V / 100V mindre än 1.0S

● Friktionsspänning: mindre än 100V.

● Färg: Klar & White, Clear & Blue.

● Vid utskrift av antistatiska varningsskyltar

● Användning: Används i renrum, reningsverk, lätta kraftverk, LED-fabrik, PCB-fabrik, elektronikfabrik, reningsmiljö (mikroelektronik, biologi, medicinsk etc.) etc.


2.Anti-statisk mappfunktioner:

● Det används i antistatiska verkstäder / städrum / renrum - klassificering och identifiering av olika dokument, lämpliga för olika rapporter, produktionsdatarapporter och överföring och tillgång till temporära filer som logistik för inklädning i och ut från renrum. Det är praktiskt och vackert.

● Den kan användas tillsammans med antistatiska 11-håls papperspåsar. Det är snabbt, pålitligt, vackert och enkelt att använda. Bakstycket är blått och vitt kan väljas för att göra arbetet enklare.

● fronten är antistatisk hög transparent PP-yta, lättare att se filtyp och innehåll. Ytbeständighet 10e6-10e9 ohm, lämplig för olika renrum, antistatisk verkstad, elektronisk fabrik, EPA-område etc.


3.Introduktion för A4 esd mapp

Numera lägger många industrier som elektronik och precisionsinstrument stor vikt vid renhet och statiskt elektriskt skydd. Förutom att ha antistatisk utrustning och använda antistatisk utrustning, har vissa företag särskilda krav för den mapp där dokumenten lagras i produktionsverkstaden. För antistatiska mappar. Många människors förståelse av anti-statiska mappar är fortfarande mycket vagt. Många kunder köper tillbaka den. Det kommer inte ta lång tid att det inte har någon antistatisk effekt, det beror på den antistatiska mappen på den ytbeläggning du köpte. Mappen som den elektrostatiska vätskan appliceras på syns tydligt från det blotta ögat. Ytan har ett mycket uppenbart oljeaktigt tryck på den. Det är också oljigt när det tas i hand. Huvudpunkten är att den elektrostatiska vätskan bara adherer till mappens yta. Tvätta med vatten eller alkohol, då försvinner den antistatiska effekten omedelbart och ändras tillbaka till en vanlig mapp.

Så vad är en högkvalitativ antistatisk mapp?

Den antistatiska mappen som tillverkas av vårt företag är formsprutad av antistatiska råmaterial. Först och främst är ytan av produkten väldigt torr, den kommer inte att ha någon fet känsla, den kan tvättas med vatten, rengörs med alkohol, ytmotstånd: 10E5-10E9 (enligt internationella standarder), friktion Spänningen är 100 % garanterad att ligga inom 100V (kan testas efter rengöring med alkohol). Den antistatiska effekten kommer aldrig att gå vilse.

Numera har alla typer av storskaliga elektronikfabriker och halvledarfabriker blivit allt strängare med antistatiska produkter. Den antistatiska mappen på ytbeläggningen kan inte längre uppfylla kundernas höga krav, även om priset är botten, men kvaliteten är densamma. Inte på, trots allt, det ska elimineras av marknaden. Nuförtiden är efterfrågan på marknaden inte längre billig, och det som behövs är garantin för kvalitet.


4.ESD-mapp detaljerade bilder

esd folder blue.JPGESD A4 folder.JPG

5. Betalningsvillkor

Paypal, T / T, Western Union, Cash .....

esd produkter payment.jpg

6. Vanliga frågor om A4 esd-mappen

1) Varför väljer du oss?

● Högkvalitativa produkter till lägsta priserna

● 10 års tillverkare direktleverans

● Snabba leveranstider

● Snabba svarstider

● Prismatchning tillgänglig

2) Är din A4 esd-mapp med permanent antistatisk?

Naturligtvis, vår permanenta antistatiska mapp som kan skruvas med vatten utan att påverka antistatisk effekt.

3) Tillhandahåller du annan ESD brevpapper? Förutom ESD-mappen.

Anti-static office product.JPG


7.Packing & Shipping

Förpackningsinformation: 12st / pack, 1pack / väska, 10 förpackningar / låda

Leverans: Liten order via flyg via Express som DHL, TNT, UPS, FEDEX etc

Bulkorder med fartyg.Hot Tags: a4 esd mapp, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like