ESD Pu Läder Slipper

ESD pu läderfodral
Material: PU läder
Storlek: 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47
Färg vit
chatta nu

Produktinformation

ESD pu läderfodral


1. ESD pu läder slipper detaljer

Färger: Blå, Svart, Vit ESD Slipper etc

Material: PU

Spänning: <>

Storlek: 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47

ESD-läsning: 10E6-10E9OHM

Den nya SPU-materialet anti-statiska en (Lianbang) gjutgods, produkten har PU-materialkänslan och superskyddseffekten och hög elasticitet och anti-trötthetseffekt, tå sulan har mycket bra seghet, mycket motståndskraftig mot slitage , med tre inte fyra egenskaper: inget damm, inget damm, ingen blekning, kan rengöras, speciellt slitstark, bärbar, antistatisk och modig, komplett färg, lätt och mjuk, bekväm och bekväm, lätt att rengöra, torr Snabbt är den antistatiska prestandan hos denna sko stabil, ytmotståndet hålls alltid mellan 10 och 10 till 9: e kraften på 10, och sålen lämnar inte några spår på golvet, vilket är en föredragen ekonomisk och praktisk sko .


2.Scope of application

Lämplig för elektroniska verkstäder, dammfria verkstäder, reningsverkstäder och halvledaranläggningar och inspektionsområden.


3.Instruktioner för användning:

1. Antistatiska skor är skyddskläder som eliminerar ackumuleringen av statisk elektricitet i människokroppen och förhindrar elektriska stötar från strömningar under 250v.

2, antistatiska skor ska inte bära isolerade ull tjocka strumpor och isolerade inläggssulor vid användning, förbjuda antistatiska skor när de används som isolerade skor.

3, platsen att använda antistatiska skor bör vara antistatisk mark, bör platsen att använda ledande skor vara ledande mark.

4, anti-statiska skor ska användas med anti-statiska kläder, var uppmärksam på produktens rena, vattentäta, fukttäta.


4.Pictures visas för ESD slipper

ESD LEATHER SLIPPER

5. Betalningsvillkor

Paypal, T / T, Western Union, Månatlig stängning.

ESD slipper1066.png

6. Vanliga frågor

1) Vad klassificeras av anti-statiska tofflor?

Enligt olika material kan det indelas i: läder tofflor, tyg tofflor, PU tofflor, SPU tofflor, EVA tofflor, PVC tofflor, läder tofflor, etc.

Principen är att genom att ha antistatiska skor och anti-statiska jordar, är den statiska laddningen av människokroppen riktad från människokroppen till jorden, vilket eliminerar den statiska elektriciteten hos människokroppen.

2) Hur man väljer antistatiska tofflor

  • Anti-statiska SPU-botten tofflor har känslan av PU-material, men priset är lägre än PU, och har effekten av superglidande och hög elasticitet och anti-trötthet. Sula seghet är mycket bra, och det är slitstarkt. Det släpper inte skräp, dammar, avfärdar inte, är lätt och mjuk, bekväm att bära och lätt att rengöra. Den viktigaste punkten är att ESD-statisk urladdning är mycket stabil, vilket är en av nödvändig antistatisk utrustning i produktionsverkstaden på sommaren.

  • Påminn våra kunder att du måste välja en något större när du köper antistatiska tofflor, eftersom storleken på tofflor är generellt liten, och alla i det dagliga livet har en djup förståelse. Jag hoppas att alla kommer ihåg, för att inte returnera varorna. Det är obekvämt.


7. Förpackning och frakt

  • Förpackning: 50 par / kartong, kartongstorlek: 40 * 50 * 40cm. Grovvikt: 25kgs.

  • Leverans: 1-2 dagar för antal 1000 par.Hot Tags: esd pu läder slipper, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar