ESD Push Trolley

ESD Push Trolley
Modell: EC1501
Systemmotstånd: 10e6-10e9 ohm
Antistatiska vagnar kan anpassas
chatta nu

Produktinformation

ESD Push Trolley


1. Storlekar på ESD-vagn

Den antistatiska vagnen kan justeras till valfri höjd och effektivt urladda statiska laddningar.


2.Funktioner på esd push-vagn

  • Enkel demontering, transparent produktstruktur, ingen dammansamling, lätt att rengöra, tydlig lagring och enkel hantering.

  • Produkten har extremt stark bärförmåga och kan förlängas horisontellt och vertikalt på obestämd tid och fritt kombineras efter behov, vilket avsevärt förbättrar rymdutnyttjandegraden.

  • Antistatiska hyllor kan utrustas med plasthjul och kan röra sig fritt.


3. Bilder på antistatisk skjutvagn

3 lager esd vagn

ESD Rostfritt stål vagn


4. Metod för användning av antistatisk vagn

  • När vi använder antistatiska vagnar kan vi följa principen om enkelt och bekvämt arbete, och fritt demontera och montera vagnarnas partitioner i enlighet med verkliga behov, eller justera trådnätpartitionerna till en bekväm höjd.

  • Relativt sett är fördelarna med antistatiska vagnar uppenbara, och utbudet av att använda antistatiska vagnar är fortfarande ganska stort. Förutom vissa laboratorier och verkstäder som har strikta krav på statisk kontroll, vissa butiker, lager, arkiv, etc. Du kommer också att använda den. Människor använder ofta antistatiska vagnar med plastlådor, så att de enkelt kan komma åt en mängd små produkter och små föremål. Var dock uppmärksam på bärförmågan när du använder en antistatisk vagn. I allmänhet kan den bara bära föremål med lätt vikt. Använd inte en antistatisk vagn utanför det maximala belastningsområdet.


5. Leverans och paket

Ledtid: 1-2 dagar. Har färdiglager för antal 10-50 uppsättningar per dag.

Hot Tags: esd push vagn, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like