Antistatisk Clear Grid Tape

Antistatisk Clear Grid Tape
Modell: EP2602
Färg: Svart raster klart
Storlek: 5 mm-60mm (bredd) x36m (Längd)
chatta nu

Produktinformation

ESD Antistatisk Clear Grid Tape

1.Antistatic Clear Grid Tape parametrar

ESD BLACK GRID CLEAR TAPE

Ansökan: Anti-statisk tejp används i stor utsträckning inom den elektroniska industrin för kretskort, komponenter, plastdetaljer fast, förseglat elektrostatiskt skydd. Anti-statiskt tejp är en mycket praktisk och värdefull produkt som, om den används fullt ut, kan hjälpa olika industrier kraftigt minska den elektrostatiska risken.


2.Atti-statisk tydlig ristbandspåvisning

Temperatur- och fuktighetsförhållandena under provet var: temperatur: 23 ± 3 C, relativ fuktighet: 40% - 60% ± 5%.

Separationsspänningstest

Jorda jordkabeln på den statiska voltmätaren och fixa provet som ska testas på bandstödet.

Snabbt riva tejpen och sätt voltmeteret nära och säkra provet som ska testas på bältestödet.

Separationsspänningsstandard: bestämd enligt olika EHA-nivåer, nivå 1 <100v-nivå><>

3.Antistatic Clear Grid Tape

Hur man väljer högkvalitativt anti-statiskt tejp?

Antistatiska tejp appliceras på elektrostatiska säkerhetsstationer, vilket endast ger en mycket låg nivå av statisk laddning även i en 10% relativ fuktighetsmiljö. Denna nya typ av tejp, när den flyttas över rostfritt stål, genererar inte mer än 50 volt laddning, vilket effektivt hindrar elektrostatisk urladdning från att skada känsliga elektroniska komponenter i produktionsmiljön.

1. Om det antistatiska tejpen själv har en sur lukt och smaken är mycket stark har tejpen en mycket dålig vidhäftningskraft, speciellt i en låg temperaturmiljö och den grundläggande klibbningen kommer att spricka, eftersom limet är ojämnt, Tejpen utseende Sprickor kommer att inträffa, och sannolikheten för sådan anti-statisk tejpbrytning är mycket hög. Generellt är sämre antistatiska band i mörkfärg på grund av dålig styrka.

2. Under normala förhållanden indikerar den antistatiska tejpans vitare färg att de mindre föroreningarna, den normala vidhäftningen kan säkerställas. Det antistatiska tejpen under 100 meter har viss transparens för att se pappersröret. Den gula tejpen ser på det oregelbundna utseendet på den vita ytan på tejpen, och den präglade med föroreningar eller lim smutsas inte för hand. Denna produkt har generellt en lukt.

3, på grund av filmtjockleken, är det antistatiska tejp som känns hårdfilm generellt dåligt, det faktiska antalet meter reduceras. Bra antistatiska band är mjukare och har bra dragegenskaper.


4. Jag kan visa


5.SGS och CE-certifikat

Certifikat för esd tape.jpg

6. Betalningsvillkor

Paypal, T / T, Western Union, accepterar också månatlig stängning.


7. Förpackning och frakt

Standard Exportpaket eller Som ditt krav!

För bandbredd 48mm, brukar använda förpackningar med 6 rulle per pp väska, varje rulle med ett släpppapper, 36 rullar / ctn.

Ledtid: Vanligtvis är 1-3 dagar efter order bekräftad för antal <>


Hot Tags: antistatiska tydliga gallerband, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like