Statisk avledande gummimatta

Statisk avledande gummimatta
Modell: EC1001
Färg: OEM
Material: syntetiskt gummi
chatta nu

Produktinformation

Bordsskiva Statisk avledande gummimatta


1.ESD mattekniska data

ANTI-STATIC MAT

2.Testning av bilder

Statisk avledande gummimatta' s esd testresultat:

Högtidsbeständig: så hög som 300 grader.


3. ansökan

ANTI-STATIC MATESD mat production line

Elektroniska och elektroniska branschapplikationer: Vår 2mm gummimatta med statisk avledning kan användas på fabriksgolvet och lagerhyllorna. Gummimaterialet har lång livslängd, varaktig tid, stabil ytmotstånd och volymmotstånd och är halksäker, slitstark och lätt att rengöra.


Statisk avledande gummimatta används för skrivbord på skolan och forskningsinstitut för att förhindra statisk elektricitet. Den har god beständighet mot syra, alkali och kemiska lösningsmedel. Det kan fixeras med starkt dubbelsidigt lim, säkert och miljövänligt utan irriterande lukt.


Statisk avledande gummimatta kan användas för att bana marken i kraftfördelningsrum, kraftrum, övervakningsrum etc. för att tillhandahålla professionella läggningslösningar.


Antistatiska golvmattor används i olika brännbara och explosiva farliga godsfält, som snabbt kan leda statisk elektricitet, brand- och flamskyddsmedel och motstånd mot hög temperatur för att säkerställa farligt gods vid lagring och produktion.


4.Vår esd matcertifikat

CERTIFICATES25. förpackningsdetaljer

1 rulle / kartong, 30 rullar / pall, 8 pallar / 20ft behållare.


6.Installationsmetod

Den antistatiska gummibordsmattan är utrustad med en antistatisk jordningsspänne. Det stjärnkloformade honspännet är anslutet till den antistatiska bordsmattan, och den andra änden är ansluten till en ledare som leder till marken, och den statiska elektriciteten som samlas på arbetsbordet släpps ut genom den antistatiska jordningstråden .

Antistatic Grounding Socket
Hot Tags: statisk avledande gummimatta, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like