ESD Workbench Mat

ESD Workbench Mat

ESD matta Modell: EC1001 Storlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m och anpassad storlek acceptabel Färg: Grön, Grå, Blå och Anpassad färg acceptabel
chatta nu

Produktinformation

ESD arbetsbänkmatta

1.ESD arbetsbänk mat specifikation

ESD arbetsbänkmatta, även känd som esd bordmatta, esd pad, antistatisk gummimatta och så vidare. Antistatisk bänkmatta består huvudsakligen av antistatiskt (ledande) statiskt material och dissipativt elektrostatiskt material syntetiskt gummi. Vanligen används en kompositstruktur med 2 mm dubbelskikt med ett ytskikt av ca 0,5 mm tjockt dissipativt statiskt skikt och ett bottenskikt av ca 1,5 mm tjockt ledande skikt.

Färg: Dull / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande grå, Mjuk / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande blå, Mjuk / Glänsande svart.

Standardstorlek: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Anpassad storlek: Acceptabel.

Anpassad färg: Acceptabel.

Ytansäkerhet: 10e6-10e9Ω

Bottenmotstånd: 10e3-10e5Ω

Volymmotstånd: 10e5-10e8Ω

Slitstyrka: 0,02g / cm2

Elektrostatisk borttagningstid: <>

Klar lager finns eller ej: Ja

Värmebeständighet: 300 grader

2.Application for esd mat roll

esd mat.jpg

Elektroniska enheter, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning, integrerade kretsar och andra mikroelektronikproduktionsverkstäder och avancerade laboratorier är skyldiga att lägga antistatiska mattor eller ledande mattor för att minska eller eliminera statisk elektricitetsrisker. Efter att mattan är avlagd och jordad kommer arbetsytan att tömma statisk elektricitet från människokroppen, så att ESD-pincett, verktyg, instrument och mätare som människokroppen rör på bordplattan når en väsentligen likformig potential, vilket gör den elektrostatiska känsliga enheten (SSD) fri från friktionselektrifiering etc. Effekten av elektrostatisk urladdning orsakas av störningen av det vidsträckta ytbandet som orsakas av den elektrostatiska urladdningen.


3.Avhållsmetod för esd arbetsbänkmatta

Under användningen av esd arbetsbenkmatta kommer gummimaterialet naturligt att åldras över tiden. Även om många anti-aging material har lagts till den elektrostatiska mattan, kan åldringsfenomenet inte undvikas. För att förlänga matens livslängd, försök att göra följande:

1. Arbetsplatsen och ytan på den antistatiska matta ska hållas ren.

För det andra, försök att använda UV-fria lampor, UV är en av anledningarna till att påskynda åldringen av antistatiska mattor. Arbetsplatsventilationen är bättre. Minimera koncentrationen av ozon i luften. Olika maskiner och utrustning kan generera ozon, elektromagnetiska vågor och elektrisk strålning under drift.

För det tredje borde den antistatiska matta mattan så mycket som möjligt undvika kontakt med värmekällan. Om det är oundvikligt, ska kontaktdelen använda den gamla antistatiska matta eller annan utrustning för att isolera värmekällan, vilket effektivt kan förlänga livslängden på bordsmattan.

4. Försök undvika kemisk kontakt med ESD-arbetsmattan vid användning av ESD-dynan. Om du av misstag berör dem, torka av dem så snart som möjligt.

5. Vid rengöring av den antistatiska mattan, försök använda miljövänliga rengöringsmedel som inte skadar den antistatiska mattan och minska kemisk renare så mycket som möjligt.

För det sjätte är den antistatiska mattens optimala användningstemperatur mellan 15-30 grader och luftfuktigheten är mellan 45% och 75%.

Den antistatiska mattens livslängd beror på miljön och den korrekta användningsmetoden. Använd en antistatisk matta.


4. ESD-arbetsbänkmatta bilder

esd pad mat.jpg

dull esd mat.jpg

esd mat grey.jpg

5. Certifikat för esd arbetsbänkmatta

ESD green mat1062.png

6.Payment

TT (Telegrafisk Överföring), Western Union, Paypal.

esd produkter payment.jpg

7.Delivery

Ledtid: 7-10 dagar för bulkbeställning, 1-3 dagar för liten order.

ESD green mat3520.png

Betalning och leverans.jpg


Hot Tags: esd arbetsbänk matta, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar