Bordsunderlägg för ESD-arbete

Bordsunderlägg för ESD-arbete
Modell: EC1001
Standard storlek: 1 m * 10m, 1.2 m * 10 m eller OEM
Färg: grön, grå, blå eller OEM
chatta nu

Produktinformation

Bordsunderlägg för ESD-arbete


1.ESD arbetande mattaspecifikation

Anti-statisk bänk matta, även känd som esd bordsunderlägg, anti-statisk gummiduk, esd arbete matta och så vidare. Antistatiska mattor tillverkas huvudsakligen av en mängd processer med hjälp av ledande material, statisk dissipativa material och syntetiskt gummi. Produkten är uppdelad i två lager, ytskiktet är ett antistatiskt dissipativa skikt och det nedersta lagret är ett ledande skikt. Ett statiskt dissipativa lager har en ytskiktet tjocklek av ca 0,3-0,5 mm, ett ytskikt motstånd 10 upphöjt till 7 till 10, en effekt av 9 för konventionell färg; ett ledande skikt som har en tjocklek på ca 1,5-1,7 mm. lager, botten motståndet är 10 upphöjt till 3 till 10, färgen är svart. Längden är enhetliga till 10 meter, bredden är konventionellt 1m, 1,2 m, tjockleken är konventionellt 2 mm och 3 mm och bredden kan även kapas enligt önskemål.

Färg: Dull / glansig grön, Dull/Shiny grå, Dull/Shiny grön, Dull/Shiny blå, Dull/Shiny black.

Standard size:1m*10m.1.2m*10m,0.6m*10m,0.5m*10m etc.

Anpassad storlek: acceptabelt.

Anpassad färg: acceptabelt.

Yta motstånd: 10e6-10e9Ω

Botten motstånd: 10e3-10e5Ω

Volymresistens: 10e5-10e8Ω

Bära ränta: 0,02 g/cm2

Elektrostatiska borttagning tid:<>

Redo bestånd som är tillgängliga eller inte: Ja

Värme motstånd: 300 grader


2. ansökan ombordsunderlägg för ESD-arbete

esd mat.jpg

(1) antistatisk arbetar mats används främst inom produktion och bearbetning av elektroniska produkter. Eftersom de elektroniska produkterna är ganska bräcklig under åter tillverknings processen, de kommer att skadas av statisk elektricitet när de inte är försiktig, vilket kommer att få produkterna att förlora sina ursprungliga funktioner och bli pseudo produkter. Detta kommer att ha en viss påverkan på rykte om verksamheten.

(2) anti-statiskt arbete matta används allmänt i tillverkningsanläggningarna och avancerade laboratorier inom mikroelektronik branscher t.ex monteringslinje räknare, elektroniska halvledarkomponenter, hyllor, skrivbord toppar, elektroniska datorer, elektroniska kommunikationsutrustning och integrerade kretsar. Syftet är att göra elektrostatiska känsliga enheter som kontakta den mänskliga kroppen och bordsskivan, såsom pincett, verktyg, instrument, instrument, etc. nå en enhetlig potential och release statisk elektricitet, och på samma gång, den elektrostatiskt känslig anordning är inte ingripit av elektrostatiska fenomen som frictional elektrifiering, därigenom uppnå effekten av statisk elektricitet skydd.

3) i production-workshops och avancerade laboratorier av mikroelektronik industrin, såsom elektroniska semiconductor företag, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning och integrerade kretsar, för att förhindra skador av statisk El till maskiner och färdiga produkter, anti-statisk mats bör fastställas för att göra den mänskliga kroppen och bordsskivan kontakta. Apparater, instrument, etc. alla nå den samma potentiella standard och utgåva statisk elektriciteten, medan den elektrostatiska känslig anordning inte skaver mot tabell mattan, därmed uppnå effekten av elektrostatiskt skydd, och har bra syra, alkali och Kemisk beständighet. Och slitstarka, lätta att rengöra och underhålla, livslängden inte är mindre än 2 år.


3. Hur att lägga antistatisk underlägg?

När du använder antistatiska mattan, sätta mattan svart ner och lägga den på skrivbordet för att ansluta jordledaren. Om det finns inga särskilda jordledning, kan den anslutas direkt till marken; verksamhetsutövaren bär antistatisk handledsrem och fixar det på tabellen antistatisk. På pad släpps den statisk elektricitet genereras av människokroppen; ytan av tabell mattan är strängt förbjuden från att kontakta stark syra och alkaliska lösningsmedel, som kan orsaka ytan av produkten att blekna och motståndsvärdet sjunka. Om du behöver rengöra, kan du torka med en trasa och en neutral lösning som vatten.


4.Bordsunderlägg för ESD-arbetedn ärmare bilder

anti-static green mat.jpgblue esd mat.jpgesd mat roll.jpg

5. certifikat förESD matta rulle

ESD green mat1062.png

6. betalning

TT (telegrafisk överföring), Western Union, Paypal.

esd products payment.jpg

7. packning information för ESD arbete bordsunderlägg

Bly tid: 7-10 dagar för bulk beställa, 1-3 dagar för liten beställning.

ESD green mat3520.png

esd products delivery.JPG


Hot Tags: ESD arbete bord matta, Kina, leverantörer, partihandel, Billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like