ESD-tabellmatrulle

ESD bordmatrulle
Modell: EC1001
Rullstorlek: 1m * 10m, 1,2m * 10m eller OEM
Färg: Grön, Grå, Blå, Svart eller OEM
chatta nu

Produktinformation

Mjuk och glänsande ESD bordmatrulle


1. Antistatisk gummispecifikation

● Materialet i den antistatiska mattan är huvudsakligen gjord av ledande material och antistatiskt material och syntetiskt gummi som försvinner statisk elektricitet. Ytskiktet är konventionellt 0,5MM, bottenskiktet är 1,5mm och total tjocklek kan göras till 2MM, 3MM, etc. Mattan används länge, har god syra- och alkali-resistens och är lätt att rengöra.

● Färg: Dull / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande grå, Mjuk / Glänsande grön, Mjuk / Glänsande blå, Mjuk / Glänsande svart.

● Standardstorlek: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

● Anpassad storlek: Acceptabel.

● Anpassad färg: Acceptabel.

● Ytansäkerhet: 10e6-10e9Ω

● Bottenmotstånd: 10e3-10e5Ω

● Volymmotstånd: 10e5-10e8Ω

● Slitstyrka: 0,02g / cm2

● Elektrostatisk borttagningstid: <>

● Klar lager finns eller ej: Ja

● Värmebeständighet: 300 grader

● Förlängning vid brott: 188%

● Draghållfasthet: 3.6MPA

● Rivhållfasthet: 20,6KN / M

● Motståndskraft: 14%

● Effektkatalytisk temperatur -250C: ingen skada

● Kompressionens permanenta förändringshastighet Komprimering 25%: 17,9


2.Application för ESD bordmatrulle

esd mat.jpg

Rollen av anti-statisk gummimatta på arbetsytan:

1. På ett effektivt sätt införa statisk elektricitetsläckage från människokroppen, verktyg, utrustning och material i marken för att eliminera statiska risker från människokropp och miljö.

2. Förhindra brand- och explosionsolyckor orsakade av elektrostatisk urladdning i produktionsställen för brandfarliga och explosiva produkter.

3. Förhindra skador på komponenter och komponenter på grund av elektrostatisk urladdning orsakad av elektrostatisk urladdning.

4. Kontakta operatören för elektrostatisk chock och mental belastning orsakad av elektrostatisk urladdning.

Anti-statisk gummiplatta anti-statiskt gummiark är lämplig för produktion av industribyggnader och lager i elektroniska komponenter, elektroniska instrument, bensinstationer för petroleumsvätska, elektroniska halvledaranordningar, elektroniska datorer, elektronisk kommunikationsutrustning och mikroelektronikindustrin. Elektrostatiska gummimattor är utformade för att eliminera statisk uppbyggnad från människokroppen och miljön, för att förhindra elektrostatiska faror eller olyckor och att vidta nödvändiga elektrostatiska säkerhetsåtgärder.


3.Hur du installerar en ESD-tabellmatrulle?

För att bättre kunna spela bordmatens roll väljer vi att montera bordsmattan när luftfuktigheten är 40% -60%, temperaturen är ca 10 ° C-25 ° C och ventilationen är bra, temperaturen är för hög eller fuktighet För stor eller för låg påverkar installationens effekt och effekten av användningen.

1. Rengöring av arbetsytan eller skrivbordet är ett nödvändigt steg. Materialet i den allmänna arbetsytan är trä, järnfärg, rostfritt stål, galvaniserat ark är vanligare. Du kan välja några vanliga hushållsapparater för att rengöra bänkskivorna som måste läggas med antistatiska mattor. Om bänkskivan är oljig kan en hushållsrengöring som specifikt tar bort olja användas. I synnerhet rekommenderas inte att använda ett lösningsmedel som xylen som rengöringsmedel. Dessa lösningsmedel är trots allt lågtoxiska karcinogener, som lätt inandas, intas, absorberas genom huden och har direkt eller bra hälsa för anställda. Indirekta faror, speciellt för kvinnor.

2, sätt jordningsmetoden: den allmänna jordningsmetoden som används för antistatiska mattor med antistatisk jordningsspänne och bordsskiva som lägger kopparfolie eller aluminiumfolie, rekommenderas att lägga kopparfolie. Om jordningsmetoden är antistatisk jordningsspänne, sätt först stjärnklokspännen i den snittiga antistatiska matta. För jordning, använd kopparfolie eller aluminiumfolie. För det första läggs kopparremsan eller aluminiumbandet med god kvantitet och längd på bänkskivan enligt mesa-kraven. Kopparfolien eller aluminiumfolien måste reserveras för anslutning av jordningstråden. Låt statisk elektricitet släppas ut till marken genom jordtråden.

3. Fixering av anti-statisk matta och bänkskiva: Efter att kopparremsan eller aluminiumremsan har lagts, applicera det ledande limet på den rena och torra bänkskivan eller använd det starka dubbelsidiga bindemedlet för att fixa det. Efter applicering av superlimet, vänta i ca 10-30 minuter. När det ledande superlimet inte håller sig vid handen, binder du den antistatiska matta till bordsskivan. Rulla eller slå med en rulle eller en liten hammare för att göra ytorna på båda sidor raka. Det kommer att vara klart efter 24 timmar.

Kort sagt är korrekt användning av antistatiska mattor också en mycket viktig del för att säkerställa effekten av elektrostatiskt skydd. Tänk inte helt enkelt att efter att ha köpt det antistatiska matmaterialet kan du uppnå antistatisk effekt. Att välja rätt antistatisk material och korrekt installation är det rätta sättet att uppnå ett effektivt statiskt skydd.


4. Antistatiskt gummi Måttliga bilder

blå esd mat.jpg

esd green mat.jpg

5. Certifikat för antistatisk gummimatta

ESD green mat1062.png

6.Payment

TT (Telegrafisk Överföring), Western Union, Paypal eller månatligt uttalande.

esd products payment.jpg

7.Packing Way

Film täckt på ena sidan + plaströr + kartonger + pallar
Pallar Storlek: 1m x 1m, 1m x 1,2m x 0,8m x 1,2m,
Plaströr (Core) storlek: Diameter 50-100mm
Kartong typ: Neutral kartong, standard designad kartong eller anpassad kartong


8.Packing Way

Om Pallstorlek 1m x 1,2m, Matstorlek i 1,0m x 10m x 2mm, 30Rolls / Pallet,
500Rolls i 20feet container om alla rullar med pallar
800Rolls i 20feet behållare om utan pallar
850Rolls i 40feet behållare om alla rullar med pallar

Om Pallstorlek 1m x 1,2m, Matstorlek i 1,2m x 10m x 2mm, 30Rolls / Pallet,
500Rolls i 20feet container om alla rullar med pallar
800Rolls i 20feet behållare om utan pallar
850Rolls i 40feet behållare om alla rullar med pallar

esd mat on truck.JPG


Hot Tags: esd bordmatta rulle, Kina, leverantörer, grossist, billigt, pris

Förfrågning

You Might Also Like