ESD glänsande yta matta

ESD glänsande yta matta
Modell:EC1001
Standardstorlek:1m*10m,1.2m*10m eller OEM
Yta:Glänsande eller matt
chatta nu

Produktinformation

ESD glänsande yta matta


1.Tekniska data

ESD MAT DATA SHEET


2.Bild

Antistatic Bench Matting

3.Varför använda ESD Shiny Surface Mat i den elektroniska verkstaden?

Först kommer strukturen att beskrivas. Den antistatiska gummits industriella struktur innehåller huvudsakligen ett statiskt dissipativt skikt och ett ledande skikt. Dess ytmotstånd är mycket stort och når den sjätte till nionde makten av tio. Det tillhör det statiska dissipative lagrar, också kallat det antistatiska lagrar; bottengummit i förhållande till ytskiktet är något mindre, vid tiondelar av den tredje till sjätte ohm, är det ett ledande skikt. Är sedan förverkligandet av den antistatiska effekten av det antistatiska gummit.

Fenomenet statisk elektricitet som genereras av friktion är relativt vanligt. Den statiska elektricitet som genereras av friktion med den avledande ytan är ofta mycket lägre än den statiska elektricitet som genereras av friktion med den isolerande ytan eller med ledarens yta. Detta är vad vi ofta kallar antistatisk för att förhindra överdriven statisk elektricitet.

Slutligen, förverkligandet av statisk elektricitet. Om det svarta ledande skiktet längst ner på gummihuden är anslutet till jordtråden, kan det inse att den statisk elektricitet som genereras av honom själv eller den statiska elektricitet som migreras från utsidan undviker att effektivt undvika riskerna med utsläpp av statisk elektricitet. Detta är principen om statisk elektricitet.

4.SGS- och CE-certifikat

CERTIFICATES2

5.Hur effektivt förhindra statisk elektricitet

  • Lägg antistatisk ESD-matta. För närvarande finns det sådana plastgolv eller mattprodukter med viss ledningsförmåga, vilket effektivt kan undertrycka den statiska elektricitet som genereras av människors promenader.

  • Använd jon luft kanoner, jonhuvuden, jon stavar och andra anläggningar för att placera statisk elektricitet inom ett visst intervall.

  • Halvledaranordningar bör placeras i statiska plastbehållare eller antistatiska plastpåsar. Denna antistatiska behållare har god ledningsförmåga och kan effektivt förhindra produktion av statisk elektricitet.

  • För att föraren ska bära ett antistatiskt handband på handleden har denna typ av hand god jordningsprestanda, denna åtgärd är den mest effektiva


6.Betalning och leverans

1 rulle/kartong, 30roll/pall,8 pallar/20ft container.

Leveranstid:

Kvantitet (kvadratmeter)1 - 5051 - 500501 - 10001000
Est. Tid(dag)31015Att förhandlas fram

Hot Tags: esd glänsande yta matta, Kina, leverantörer, grossist, billig, pris

Förfrågning

You Might Also Like