ESD gummimatta

ESD gummimatta
Modell: EC1001
Färg: svart, brun, blå, grön, grå
Rulle storlek: 1 m * 10m, 1.2 m * 10 m eller anpassade
chatta nu

Produktinformation

Matt eller glänsande 2 lager ESD gummimatta


1. ESD workbench matta tekniska data

Produktnamn:ESD gummimatta
Modellnummer:EC1001
Material:Gummi
Ytbeständighet:Dissipativa toppskikt: 10E3-10E5 ohm
Botten ledande skikt: 10E6-10E9 ohm
Tjocklek: 2mmDissipativa toppskikt: 0,5 mm
Botten ledande skikt: 1,5 mm
1.6 mm - 5 mm tjocklek är avialable
Bredd:0,3 m - 1,5 m
Längd:10m, 15m, 20m, 25m, 30m per rulle
Färg:Ljus grön, grön, mörk grön
Ljusblå, blå, mörk blå
Grå, brun, svart, gul
någon färg som krävs
Förfalla Time:<0.1>
Slipande förlust:<>
Brutto vikt:om 3kg/kvadratmeter
30kg/rulle för storlek: T2mmxW1.0mxL10m
Certifikat:SGS, RoHS


2. Varför bör du lägga en antistatisk matta på arbetsbänken?

Anti-statisk tabell mattan är att släppa den statisk elektriciteten av den mänskliga kroppen, så att ESD pincetten, verktyg, instrument, mäter, etc. på bordet och ytan reach en enhetlig potential, så att den elektrostatiska känslig anordning (SSD) inte är påverkat av elektrostatisk urladdning fenomenet, därigenom uppnå effekten av elektrostatiskt skydd. Effektiva buffring för att undvika skador på enheten, denna produkt innehåller inte skadliga ämnen såsom S, Hg, NH3 +, Pb, mjukhet: mjuk, stark uppgång, i seghet, oavsett om produkten används i kylan norr eller i varma söderna, det är det kan bibehålla mjukhet och planhet (banade på marken, bänkskivan är mycket platt, och det kommer inte att lyftas upp)

Skrivbordet på antistatisk arbetsbänken måste uppfylla kraven i antistatisk skydd. Allmänhet, användaren inte betalar mycket uppmärksamhet åt den antistatiska funktionen av skrivbordet. Det bara testar antistatisk index för ytan av tabellen, men ofta ignorerar frisläppandet av statisk elektricitet och motståndskraft mot marken. Systemet förhindrar att statisk elektricitet som genereras från källan. Valet av antistatisk workbench mats är kritisk!


3.anti-statisk matta bildvisning

anti-static green mat

4. metod för att skilja kvalitet antistatiska mattor

  • Anti-statisk arbetsbänken är en typ av konsolen. Det används främst inom elektronikindustrin och platser där statisk elektricitet krävs strikt. Säkerheten för statisk-känsliga komponenter kan säkerställas med hjälp av en anti-statisk workbench. Anti-statisk tabell mats begränsas av deras fysiska egenskaper och har en begränsad livslängd. De uppdateras regelbundet. Antistatiska mattor har ingen smak under normala förhållanden, men det finns många antistatiska mattor på marknaden. Om det finns en stark lukt, betyder det att det finns ett problem med råvarorna. High-end anti-statisk tabell mattan har en smak, men det är bara lite seg. Efter några dagar försvinner smaken naturligt.

  • Om du köper en anti-statisk bordsunderlägg, lukten är mycket stark, och smaken är starkare efter värme eller gnidning. Detta innebär att ”bensen molekylen” i råvaran volatilizing. Bensen molekylen är främst inte bra för mänskliga andningsorganen. Rökt ögon. Försök att inte köpa billiga anti-statisk underlägg med låg kvalitet och stark smak. Försök att öppna fönstret dörren för att undvika täthet när du använder. Stängd dammfri verkstaden rekommenderas inte att använda låg kvalitet antistatisk mats, som är en bra produktionsmiljö.

  • Anti-statisk tabell matta ren råvara (gummi) producerar ingen lukt och inga skadliga ämnen, och vice versa är ett provincial underlägg. När du väljer en antistatisk matta, måste det ses i förväg, och tabellen antistatisk tillverkas av rena råvaror. Pad är mjuk, smaklös, elastisk, och orsakar inte stretching. Anti-statisk indexet är relativt stabil. Viktigast är att personligen luktar provexemplaren som tillhandahålls av tillverkaren, bestämma kvaliteten och sedan väljer att köpa. För att göra en slutgiltig slutsats, välja den antistatiska bordsunderlägg som du gillar att vara nöjd med.


5. betalningsvillkor:

ESD rubber mat1333.png

6. packning & frakt

esd mat packing

 


Hot Tags: ESD gummi matta, Kina, leverantörer, partihandel, Billigt, pris

Förfrågning

Du kanske också gillar